Immo Joye Construct NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Immo Joye Construct NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Immo Joye Construct NV

Contactgegevens Immo Joye Construct NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Joye Construct NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Joye Construct NV

Regio (region): De Haan (Klemskerke), België

Adres (address): Normandiëlaan 13,8420, België

Telefoon (phone): 059 23 37 62 059 23 37 62

Fax (fax): 059 23 67 11 059 23 67 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Joye Construct NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Joye Construct NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Joye Construct NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Joye Construct NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Joye Construct NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Joye Construct NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Joye Construct NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Joye Construct NV
Products information Immo Joye Construct NV

BTW identificatienummer (tax): BE04851531982
Ondernemingsnummer: 8876647949
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Immo Joye Construct NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Joye Construct NV
(Get full report from official database of BE for Immo Joye Construct NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Joye Construct NV
Addition kinds of activities for Immo Joye Construct NV

106199. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium, nec | Ferroalloy ores, except vanadium, nec
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
14990103. Garnet mijnbouw | Garnet mining
23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij Immo Joye Construct NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Joye Construct NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Joye Construct NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Joye Construct NV. Looking for open vacancies in other companies

  • BANKETBAKKER (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: 'T KRAMIKSKE

    Type: Vervanging brugpensioen

    In onze bakkerij zal je instaan voor volgende taken: maken van patisserie bakken van broden afwerken van producten nejtes en ordelijk houden van de werkplek ...

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van Immo Joye Construct NV in sociale netwerken
Look for responds of Immo Joye Construct NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Joye Construct NV. Laat een reactie achter voor Immo Joye Construct NV. Immo Joye Construct NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Joye Construct NV. Leave a respond for Immo Joye Construct NV. Immo Joye Construct NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Joye Construct NV op de google maps. Adres en contacten Immo Joye Construct NV
Location of Immo Joye Construct NV on the google maps. Address and contacts of Immo Joye Construct NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Joye Construct NV Immo Joye Construct NV: Nature et Loisirs | G.N.K. OFFICE SYSTEMS | Huysmans Glas BVBA | FREDERIC JANSEMME | Public@ International

Other related companies as Immo Joye Construct NV: Nature et Loisirs | G.N.K. OFFICE SYSTEMS | Huysmans Glas BVBA | FREDERIC JANSEMME | Public@ International

Immo Joye Construct NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio De Haan (Klemskerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Joye Construct NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04851531982. Het bedrijf Immo Joye Construct NV bevindt zich op het adres: Normandiëlaan 13,8420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Immo Joye Construct NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Joye Construct NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Joye Construct NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Joye Construct NV, openstaande posities, locatie van Immo Joye Construct NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immo Joye Construct NV is a company, that was registered 2007 in De Haan (Klemskerke) region, Belgium. Full name of company is Immo Joye Construct NV, company assigned to the tax number BE04851531982. The company Immo Joye Construct NV is located at the address: Normandiëlaan 13,8420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Immo Joye Construct NV were not found.
The main activity of Immo Joye Construct NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Joye Construct NV is not available. You also can look at reviews of Immo Joye Construct NV, open positions, location of Immo Joye Construct NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Joye Construct NV, De Haan (Klemskerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Joye Construct NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Joye Construct NV, De Haan (Klemskerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Joye Construct NV, employees, financial statistics.