ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA

Contactgegevens ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): César Franckstraat 58,1050, België

Telefoon (phone): 02 646 06 67 02 646 06 67

Fax (fax): 02 649 78 30 02 649 78 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA
Products information ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA

BTW identificatienummer (tax): BE01175231933
Ondernemingsnummer: 6359405517
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA
Addition kinds of activities for ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA

28160106. Zinkpigmenten: zinkoxide, zinksulfide | Zinc pigments: zinc oxide, zinc sulfide
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
61530101. Directe werkkapitaalfinanciering | Direct working capital financing

Werken bij ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. Laat een reactie achter voor ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. Leave a respond for ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA. ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA
Location of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: MARTENS JAN | Lumitech bvba-Elektriciteit | Koninklijk Atheneum II | ANDRIES GARDEN CENTER | easy-biz.net

Other related companies as ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA: MARTENS JAN | Lumitech bvba-Elektriciteit | Koninklijk Atheneum II | ANDRIES GARDEN CENTER | easy-biz.net

ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01175231933. Het bedrijf ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA bevindt zich op het adres: César Franckstraat 58,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, openstaande posities, locatie van ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is a company, that was registered 1988 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, company assigned to the tax number BE01175231933. The company ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is located at the address: César Franckstraat 58,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA were not found.
The main activity of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, open positions, location of ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPOTS VINCENT PETRENS-E.V.P. SA, employees, financial statistics.