CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA
Private companiesFurniture and Fixtures • CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA

Contactgegevens CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Kolonel Bourgstraat 115 Bus 1,1140, België

Telefoon (phone): 02 726 70 40 02 726 70 40

Fax (fax): 02 726 74 41 02 726 74 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA
Products information CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA

BTW identificatienummer (tax): BE01175231933
Ondernemingsnummer: 6359405517
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA
(Get full report from official database of BE for CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA
Addition kinds of activities for CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA

344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
33560501. Tin- en tinlegeringen, pijpen, lakens, enz. | Tin and tin alloy bars, pipe, sheets, etc.
37110104. Auto's, elektrische, montage van | Cars, electric, assembly of
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive

Werken bij CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Vaste Job

    Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA in sociale netwerken
Look for responds of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. Laat een reactie achter voor CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. Leave a respond for CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA. CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA op de google maps. Adres en contacten CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA
Location of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA on the google maps. Address and contacts of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: THONET GIL | Giovani | CKZ Limburg VZW | CECED | Rootit Solutions

Other related companies as CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA: THONET GIL | Giovani | CKZ Limburg VZW | CECED | Rootit Solutions

CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01175231933. Het bedrijf CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA bevindt zich op het adres: Kolonel Bourgstraat 115 Bus 1,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, openstaande posities, locatie van CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is a company, that was registered 1988 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, company assigned to the tax number BE01175231933. The company CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is located at the address: Kolonel Bourgstraat 115 Bus 1,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA were not found.
The main activity of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA is not available. You also can look at reviews of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, open positions, location of CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIE IMMOB GOLDBERG INTERNAT SA, employees, financial statistics.