Alpha-Omega-Construct NV

Contactgegevens Alpha-Omega-Construct NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alpha-Omega-Construct NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alpha-Omega-Construct NV

Regio (region): Gavere (Asper), België

Adres (address): Legen Heirweg 11,9890, België

Telefoon (phone): 09 384 96 43 09 384 96 43

Fax (fax): 09 384 96 73 09 384 96 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alpha-Omega-Construct NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alpha-Omega-Construct NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alpha-Omega-Construct NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alpha-Omega-Construct NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alpha-Omega-Construct NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alpha-Omega-Construct NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alpha-Omega-Construct NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alpha-Omega-Construct NV
Products information Alpha-Omega-Construct NV

BTW identificatienummer (tax): BE03373870849
Ondernemingsnummer: 9539123535
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alpha-Omega-Construct NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alpha-Omega-Construct NV
(Get full report from official database of BE for Alpha-Omega-Construct NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alpha-Omega-Construct NV
Addition kinds of activities for Alpha-Omega-Construct NV

0912. vinvis | Finfish
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
26210302. Vloeipapier | Blotting paper
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
51590503. Pinda's (bulk), ongeroerd | Peanuts (bulk), unroasted

Werken bij Alpha-Omega-Construct NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alpha-Omega-Construct NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alpha-Omega-Construct NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alpha-Omega-Construct NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Picco Belli

    Type: Studentenjob

    medewerker broodjeszaak broodjes bereiden afwas klanten bedienen

  • Logopedist (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

Zoek naar antwoorden van Alpha-Omega-Construct NV in sociale netwerken
Look for responds of Alpha-Omega-Construct NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alpha-Omega-Construct NV. Laat een reactie achter voor Alpha-Omega-Construct NV. Alpha-Omega-Construct NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alpha-Omega-Construct NV. Leave a respond for Alpha-Omega-Construct NV. Alpha-Omega-Construct NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alpha-Omega-Construct NV op de google maps. Adres en contacten Alpha-Omega-Construct NV
Location of Alpha-Omega-Construct NV on the google maps. Address and contacts of Alpha-Omega-Construct NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Alpha-Omega-Construct NV Alpha-Omega-Construct NV: ABK PLUMBING | Bloemenveiling Flora C.V. | JNP Printing N.V. | Lefevre Products N.V. | SOCSER S.A

Other related companies as Alpha-Omega-Construct NV: ABK PLUMBING | Bloemenveiling Flora C.V. | JNP Printing N.V. | Lefevre Products N.V. | SOCSER S.A

Alpha-Omega-Construct NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gavere (Asper), België. De volledige naam van het bedrijf is Alpha-Omega-Construct NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03373870849. Het bedrijf Alpha-Omega-Construct NV bevindt zich op het adres: Legen Heirweg 11,9890. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alpha-Omega-Construct NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alpha-Omega-Construct NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alpha-Omega-Construct NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alpha-Omega-Construct NV, openstaande posities, locatie van Alpha-Omega-Construct NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alpha-Omega-Construct NV is a company, that was registered 2011 in Gavere (Asper) region, Belgium. Full name of company is Alpha-Omega-Construct NV, company assigned to the tax number BE03373870849. The company Alpha-Omega-Construct NV is located at the address: Legen Heirweg 11,9890. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alpha-Omega-Construct NV were not found.
The main activity of Alpha-Omega-Construct NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alpha-Omega-Construct NV is not available. You also can look at reviews of Alpha-Omega-Construct NV, open positions, location of Alpha-Omega-Construct NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alpha-Omega-Construct NV, Gavere (Asper): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alpha-Omega-Construct NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alpha-Omega-Construct NV, Gavere (Asper): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alpha-Omega-Construct NV, employees, financial statistics.