Vicca & Zn BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Vicca & Zn BVBA
Private companiesMotion Pictures • Vicca & Zn BVBA

Contactgegevens Vicca & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vicca & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vicca & Zn BVBA

Regio (region): Glabbeek (Kapellen), België

Adres (address): Dorpstraat 62,3381, België

Telefoon (phone): 016 77 70 48 016 77 70 48

Fax (fax): 016 77 12 20 016 77 12 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vicca & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vicca & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vicca & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vicca & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vicca & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vicca & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vicca & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vicca & Zn BVBA
Products information Vicca & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01020324707
Ondernemingsnummer: 4495025634
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vicca & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vicca & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Vicca & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vicca & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Vicca & Zn BVBA

862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
20460401. Glutenvoer | Gluten feed
37280103. Airframe assemblies, met uitzondering van begeleide raketten | Airframe assemblies, except for guided missiles
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij Vicca & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vicca & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vicca & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vicca & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

Zoek naar antwoorden van Vicca & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vicca & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vicca & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Vicca & Zn BVBA. Vicca & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vicca & Zn BVBA. Leave a respond for Vicca & Zn BVBA. Vicca & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vicca & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Vicca & Zn BVBA
Location of Vicca & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Vicca & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vicca & Zn BVBA Vicca & Zn BVBA: Auto-Electro Derreveaux BVBA | Archie Pell by Bruphils | Daxhelet P SA | Geodis Vitesse Overseas NV | Rivanco BVBA

Other related companies as Vicca & Zn BVBA: Auto-Electro Derreveaux BVBA | Archie Pell by Bruphils | Daxhelet P SA | Geodis Vitesse Overseas NV | Rivanco BVBA

Vicca & Zn BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Glabbeek (Kapellen), België. De volledige naam van het bedrijf is Vicca & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01020324707. Het bedrijf Vicca & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Dorpstraat 62,3381. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vicca & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vicca & Zn BVBA is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vicca & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vicca & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Vicca & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vicca & Zn BVBA is a company, that was registered 1999 in Glabbeek (Kapellen) region, Belgium. Full name of company is Vicca & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE01020324707. The company Vicca & Zn BVBA is located at the address: Dorpstraat 62,3381. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vicca & Zn BVBA were not found.
The main activity of Vicca & Zn BVBA is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vicca & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Vicca & Zn BVBA, open positions, location of Vicca & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vicca & Zn BVBA, Glabbeek (Kapellen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vicca & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vicca & Zn BVBA, Glabbeek (Kapellen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vicca & Zn BVBA, employees, financial statistics.