Vandersanden Steenfabrieken NV

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Vandersanden Steenfabrieken NV
Private companiesAdministration of Economic Programs • Vandersanden Steenfabrieken NV

Contactgegevens Vandersanden Steenfabrieken NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandersanden Steenfabrieken NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandersanden Steenfabrieken NV

Regio (region): Bilzen (Kleine-Spouwen), België

Adres (address): Riemsterweg 300,3740, België

Telefoon (phone): 089 51 01 40 089 51 01 40

Fax (fax): 089 49 28 45 089 49 28 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandersanden Steenfabrieken NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandersanden Steenfabrieken NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandersanden Steenfabrieken NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandersanden Steenfabrieken NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandersanden Steenfabrieken NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandersanden Steenfabrieken NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandersanden Steenfabrieken NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandersanden Steenfabrieken NV
Products information Vandersanden Steenfabrieken NV

BTW identificatienummer (tax): BE03865783691
Ondernemingsnummer: 6698883056
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vandersanden Steenfabrieken NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandersanden Steenfabrieken NV
(Get full report from official database of BE for Vandersanden Steenfabrieken NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandersanden Steenfabrieken NV
Addition kinds of activities for Vandersanden Steenfabrieken NV

8742. Management consulting diensten | Management consulting services
899904. Liedschriften | Song writings
37110410. Straat sprinklers en veegmachines (motorvoertuigen), assemblage van | Street sprinklers and sweepers (motor vehicles), assembly of
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
51990402. jute | Burlap

Werken bij Vandersanden Steenfabrieken NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandersanden Steenfabrieken NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandersanden Steenfabrieken NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandersanden Steenfabrieken NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Pistoolspuiter natlak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je spuit diverse materialen van groot rollend materieel. Je controleert de kwaliteit van het product.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Vandersanden Steenfabrieken NV in sociale netwerken
Look for responds of Vandersanden Steenfabrieken NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandersanden Steenfabrieken NV. Laat een reactie achter voor Vandersanden Steenfabrieken NV. Vandersanden Steenfabrieken NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandersanden Steenfabrieken NV. Leave a respond for Vandersanden Steenfabrieken NV. Vandersanden Steenfabrieken NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandersanden Steenfabrieken NV op de google maps. Adres en contacten Vandersanden Steenfabrieken NV
Location of Vandersanden Steenfabrieken NV on the google maps. Address and contacts of Vandersanden Steenfabrieken NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandersanden Steenfabrieken NV Vandersanden Steenfabrieken NV: Alvem Security BVBA | Taliman K Dakwerken BVBA | Bloem | Schillebeeckx | Stoop, Wouter

Other related companies as Vandersanden Steenfabrieken NV: Alvem Security BVBA | Taliman K Dakwerken BVBA | Bloem | Schillebeeckx | Stoop, Wouter

Vandersanden Steenfabrieken NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bilzen (Kleine-Spouwen), België. De volledige naam van het bedrijf is Vandersanden Steenfabrieken NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03865783691. Het bedrijf Vandersanden Steenfabrieken NV bevindt zich op het adres: Riemsterweg 300,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vandersanden Steenfabrieken NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandersanden Steenfabrieken NV is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandersanden Steenfabrieken NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandersanden Steenfabrieken NV, openstaande posities, locatie van Vandersanden Steenfabrieken NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandersanden Steenfabrieken NV is a company, that was registered 1999 in Bilzen (Kleine-Spouwen) region, Belgium. Full name of company is Vandersanden Steenfabrieken NV, company assigned to the tax number BE03865783691. The company Vandersanden Steenfabrieken NV is located at the address: Riemsterweg 300,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vandersanden Steenfabrieken NV were not found.
The main activity of Vandersanden Steenfabrieken NV is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandersanden Steenfabrieken NV is not available. You also can look at reviews of Vandersanden Steenfabrieken NV, open positions, location of Vandersanden Steenfabrieken NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandersanden Steenfabrieken NV, Bilzen (Kleine-Spouwen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandersanden Steenfabrieken NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandersanden Steenfabrieken NV, Bilzen (Kleine-Spouwen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandersanden Steenfabrieken NV, employees, financial statistics.