Suys Flor NV

Contactgegevens Suys Flor NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Suys Flor NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Suys Flor NV

Regio (region): Buggenhout, België

Adres (address): Stationsstraat 55,9255, België

Telefoon (phone): 052 33 56 39 052 33 56 39

Fax (fax): 052 34 10 25 052 34 10 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Suys Flor NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Suys Flor NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Suys Flor NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Suys Flor NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Suys Flor NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Suys Flor NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Suys Flor NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Suys Flor NV
Products information Suys Flor NV

BTW identificatienummer (tax): BE06935913085
Ondernemingsnummer: 2766326904
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Suys Flor NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Suys Flor NV
(Get full report from official database of BE for Suys Flor NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Suys Flor NV
Addition kinds of activities for Suys Flor NV

262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
23229901. Nachtkleding, mannen en jongens ': van aangekochte materialen | Nightwear, men's and boys': from purchased materials
35569907. Pasta-machines | Pasta machinery
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance

Werken bij Suys Flor NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Suys Flor NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Suys Flor NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Suys Flor NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Jobstudent zorgkundige Terlinden (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: RUSTHUIS TER LINDEN

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

  • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: WinBee HRC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: MARTENS ANNABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van Suys Flor NV in sociale netwerken
Look for responds of Suys Flor NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Suys Flor NV. Laat een reactie achter voor Suys Flor NV. Suys Flor NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Suys Flor NV. Leave a respond for Suys Flor NV. Suys Flor NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Suys Flor NV op de google maps. Adres en contacten Suys Flor NV
Location of Suys Flor NV on the google maps. Address and contacts of Suys Flor NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Suys Flor NV Suys Flor NV: GARAGE WIM | CHANNELS & NETWORKS CONSULTING | Autodesign On Road B.V.B.A. | Kdajg,gundun | Pieter Goyens

Other related companies as Suys Flor NV: GARAGE WIM | CHANNELS & NETWORKS CONSULTING | Autodesign On Road B.V.B.A. | Kdajg,gundun | Pieter Goyens

Suys Flor NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Buggenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Suys Flor NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06935913085. Het bedrijf Suys Flor NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 55,9255. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Suys Flor NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Suys Flor NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Suys Flor NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Suys Flor NV, openstaande posities, locatie van Suys Flor NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Suys Flor NV is a company, that was registered 2011 in Buggenhout region, Belgium. Full name of company is Suys Flor NV, company assigned to the tax number BE06935913085. The company Suys Flor NV is located at the address: Stationsstraat 55,9255. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Suys Flor NV were not found.
The main activity of Suys Flor NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Suys Flor NV is not available. You also can look at reviews of Suys Flor NV, open positions, location of Suys Flor NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Suys Flor NV, Buggenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Suys Flor NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Suys Flor NV, Buggenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Suys Flor NV, employees, financial statistics.