T.R.L. NV

Contactgegevens T.R.L. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.R.L. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.R.L. NV

Regio (region): Malle (Westmalle), België

Adres (address): Ambachtsstraat 28,2390, België

Telefoon (phone): 03 309 04 40 03 309 04 40

Fax (fax): 03 309 04 10 03 309 04 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.R.L. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.R.L. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.R.L. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.R.L. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.R.L. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.R.L. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.R.L. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.R.L. NV
Products information T.R.L. NV

BTW identificatienummer (tax): BE01655609130
Ondernemingsnummer: 1369689941
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in T.R.L. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.R.L. NV
(Get full report from official database of BE for T.R.L. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.R.L. NV
Addition kinds of activities for T.R.L. NV

5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
25319908. Picknicktafels of bankjes, park | Picnic tables or benches, park
28190000. Industriële anorganische chemicaliën, nec | Industrial inorganic chemicals, nec
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape
37699904. Geleide raket- en ruimtevoertuigonderdelen en aux. | Guided missile and space vehicle parts and aux. equip., r&d
48130104. Spraak telefooncommunicatie | Voice telephone communications
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij T.R.L. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.R.L. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.R.L. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.R.L. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Boekhoudkundig medewerker regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant regio Sint-Lievens-Houtem zijn wij op zoek naar een enthousiaste boekhoudkundige medewerker. Jou voornaamste taken zullen bestaan uit: - Je maakt deel uit van de financiële afdeling van het bedrijf en verzorgt vanuit deze functie de leveranciersboekhouding. - Je hebt op regelmatige basis contacten met onze verschillende leveranciers, zowel voor het aanmaken van leveranciersbetalingen als voor het verwerken van inkomende facturen. - Verder volg je de tijdige betaling van deze facturen op. Je codeert ook de facturen en voert deze in in het boekhoudprogramma (SAP). - Je zet de betalingen klaar en controleert ook of de binnenkomende facturen correct zijn. - In deze functie rapporteer je aan de verantwoordelijke finance en IT.

 • Redder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

 • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ADEQUAT AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

 • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

  Type: Studentenjob

  Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

 • Dispatcher chemie (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Als Dispatcher in dit chemisch gerelateerd bedrijf zorg je voor een tijdige en correcte levering bij de klanten. Je organiseert de bulkbeleveringen zodanig dat de afhaalquota gerespecteerd worden. Je houdt de transportkost zo laag mogelijk met een maximale klantentevredenheid als doelstelling. Je volgt de telemetrie op. Je werkt samen met je collega’s mee aan een beurtrol (wachtdienst) die noodoproepen of spoedtransporten verzekert na de diensturen.  Deze wachtdienst is weliswaar eerder beperkt. 

 • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Proios Maritime n.v.

  Type: Vaste Job

  Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

 • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

  Regio: VELM

  Bedrijf: Triamant

  Type: Zelfstandige activiteit

  LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

 • kapster/kapper (BAZEL)

  Regio: BAZEL

  Bedrijf: POLDERVLIET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn dringend op zoek naar een kapster die op zelfstandige basis bij osn wil werken We hebben 87 bewoners die wekelijks langs komen voor brushings, mis en plis, permanent, knippen enz Kapsalon ter beschikking! Uren/ planning zelf te bepalen Starten binnen 1 a 2 weken

 • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

  Type: Flexijob

  Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van T.R.L. NV in sociale netwerken
Look for responds of T.R.L. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.R.L. NV. Laat een reactie achter voor T.R.L. NV. T.R.L. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.R.L. NV. Leave a respond for T.R.L. NV. T.R.L. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.R.L. NV op de google maps. Adres en contacten T.R.L. NV
Location of T.R.L. NV on the google maps. Address and contacts of T.R.L. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come T.R.L. NV T.R.L. NV: Hellemans E | Aussems Th | GARAGE DE LAAK NV | Maertens International NV | Search & Selection BVBA

Other related companies as T.R.L. NV: Hellemans E | Aussems Th | GARAGE DE LAAK NV | Maertens International NV | Search & Selection BVBA

T.R.L. NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Malle (Westmalle), België. De volledige naam van het bedrijf is T.R.L. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01655609130. Het bedrijf T.R.L. NV bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 28,2390. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in T.R.L. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.R.L. NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.R.L. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.R.L. NV, openstaande posities, locatie van T.R.L. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T.R.L. NV is a company, that was registered 1995 in Malle (Westmalle) region, Belgium. Full name of company is T.R.L. NV, company assigned to the tax number BE01655609130. The company T.R.L. NV is located at the address: Ambachtsstraat 28,2390. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in T.R.L. NV were not found.
The main activity of T.R.L. NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of T.R.L. NV is not available. You also can look at reviews of T.R.L. NV, open positions, location of T.R.L. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.R.L. NV, Malle (Westmalle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.R.L. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.R.L. NV, Malle (Westmalle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.R.L. NV, employees, financial statistics.