De Witte-Van Eeckhout BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • De Witte-Van Eeckhout BVBA
Private companiesWater Transportation • De Witte-Van Eeckhout BVBA

Contactgegevens De Witte-Van Eeckhout BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Witte-Van Eeckhout BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Witte-Van Eeckhout BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Jules Lagaelaan 2,8800, België

Telefoon (phone): 051 20 00 52 051 20 00 52

Fax (fax): 051 24 42 67 051 24 42 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Witte-Van Eeckhout BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Witte-Van Eeckhout BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Witte-Van Eeckhout BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Witte-Van Eeckhout BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Witte-Van Eeckhout BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Witte-Van Eeckhout BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Witte-Van Eeckhout BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Witte-Van Eeckhout BVBA
Products information De Witte-Van Eeckhout BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05359100341
Ondernemingsnummer: 4453552246
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 469,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Witte-Van Eeckhout BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Witte-Van Eeckhout BVBA
(Get full report from official database of BE for De Witte-Van Eeckhout BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Witte-Van Eeckhout BVBA
Addition kinds of activities for De Witte-Van Eeckhout BVBA

075102. Pluimvee diensten | Poultry services
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec
51310208. Noties, anders | Notions, nec
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service

Werken bij De Witte-Van Eeckhout BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Witte-Van Eeckhout BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Witte-Van Eeckhout BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Witte-Van Eeckhout BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van De Witte-Van Eeckhout BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Witte-Van Eeckhout BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Witte-Van Eeckhout BVBA. Laat een reactie achter voor De Witte-Van Eeckhout BVBA. De Witte-Van Eeckhout BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Witte-Van Eeckhout BVBA. Leave a respond for De Witte-Van Eeckhout BVBA. De Witte-Van Eeckhout BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Witte-Van Eeckhout BVBA op de google maps. Adres en contacten De Witte-Van Eeckhout BVBA
Location of De Witte-Van Eeckhout BVBA on the google maps. Address and contacts of De Witte-Van Eeckhout BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Witte-Van Eeckhout BVBA De Witte-Van Eeckhout BVBA: Lentekind Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning | Bruyère (La) Immobilière SA | Autodesign On Road B.V.B.A. | Assy-Soft NV | Sochinor

Other related companies as De Witte-Van Eeckhout BVBA: Lentekind Centrum voor Kinderzorg en Gezinsondersteuning | Bruyère (La) Immobilière SA | Autodesign On Road B.V.B.A. | Assy-Soft NV | Sochinor

De Witte-Van Eeckhout BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is De Witte-Van Eeckhout BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05359100341. Het bedrijf De Witte-Van Eeckhout BVBA bevindt zich op het adres: Jules Lagaelaan 2,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 469,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Witte-Van Eeckhout BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Witte-Van Eeckhout BVBA is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Witte-Van Eeckhout BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Witte-Van Eeckhout BVBA, openstaande posities, locatie van De Witte-Van Eeckhout BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Witte-Van Eeckhout BVBA is a company, that was registered 2005 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is De Witte-Van Eeckhout BVBA, company assigned to the tax number BE05359100341. The company De Witte-Van Eeckhout BVBA is located at the address: Jules Lagaelaan 2,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 469,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Witte-Van Eeckhout BVBA were not found.
The main activity of De Witte-Van Eeckhout BVBA is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Witte-Van Eeckhout BVBA is not available. You also can look at reviews of De Witte-Van Eeckhout BVBA, open positions, location of De Witte-Van Eeckhout BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Witte-Van Eeckhout BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Witte-Van Eeckhout BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Witte-Van Eeckhout BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Witte-Van Eeckhout BVBA, employees, financial statistics.