De Doncker Bouwcentrale NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • De Doncker Bouwcentrale NV
Private companiesTextile Mill Products • De Doncker Bouwcentrale NV

Contactgegevens De Doncker Bouwcentrale NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Doncker Bouwcentrale NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Doncker Bouwcentrale NV

Regio (region): Affligem (Essene), België

Adres (address): Bellestraat 24,1790, België

Telefoon (phone): 053 66 35 90 053 66 35 90

Fax (fax): 053 67 40 90 053 67 40 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Doncker Bouwcentrale NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Doncker Bouwcentrale NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Doncker Bouwcentrale NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Doncker Bouwcentrale NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Doncker Bouwcentrale NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Doncker Bouwcentrale NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Doncker Bouwcentrale NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Doncker Bouwcentrale NV
Products information De Doncker Bouwcentrale NV

BTW identificatienummer (tax): BE05131134033
Ondernemingsnummer: 9975830078
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Doncker Bouwcentrale NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Doncker Bouwcentrale NV
(Get full report from official database of BE for De Doncker Bouwcentrale NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Doncker Bouwcentrale NV
Addition kinds of activities for De Doncker Bouwcentrale NV

325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
653199. Makelaars en managers, onbeperkt | Real estate agents and managers, nec
792999. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec
30690108. Stoppers, rubber | Stoppers, rubber
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
39491003. Bowling spelden | Bowling pins

Werken bij De Doncker Bouwcentrale NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Doncker Bouwcentrale NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Doncker Bouwcentrale NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Doncker Bouwcentrale NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOBO@WERK

    Type: Vaste Job

    Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van De Doncker Bouwcentrale NV in sociale netwerken
Look for responds of De Doncker Bouwcentrale NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Doncker Bouwcentrale NV. Laat een reactie achter voor De Doncker Bouwcentrale NV. De Doncker Bouwcentrale NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Doncker Bouwcentrale NV. Leave a respond for De Doncker Bouwcentrale NV. De Doncker Bouwcentrale NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Doncker Bouwcentrale NV op de google maps. Adres en contacten De Doncker Bouwcentrale NV
Location of De Doncker Bouwcentrale NV on the google maps. Address and contacts of De Doncker Bouwcentrale NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Doncker Bouwcentrale NV De Doncker Bouwcentrale NV: De Rekeneire BVBA | Digic @ MM | Athenée Royal Péruwelz | Roues et Trains Montes | ATVRSoft

Other related companies as De Doncker Bouwcentrale NV: De Rekeneire BVBA | Digic @ MM | Athenée Royal Péruwelz | Roues et Trains Montes | ATVRSoft

De Doncker Bouwcentrale NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Affligem (Essene), België. De volledige naam van het bedrijf is De Doncker Bouwcentrale NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05131134033. Het bedrijf De Doncker Bouwcentrale NV bevindt zich op het adres: Bellestraat 24,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Doncker Bouwcentrale NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Doncker Bouwcentrale NV is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Doncker Bouwcentrale NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Doncker Bouwcentrale NV, openstaande posities, locatie van De Doncker Bouwcentrale NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Doncker Bouwcentrale NV is a company, that was registered 1998 in Affligem (Essene) region, Belgium. Full name of company is De Doncker Bouwcentrale NV, company assigned to the tax number BE05131134033. The company De Doncker Bouwcentrale NV is located at the address: Bellestraat 24,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Doncker Bouwcentrale NV were not found.
The main activity of De Doncker Bouwcentrale NV is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Doncker Bouwcentrale NV is not available. You also can look at reviews of De Doncker Bouwcentrale NV, open positions, location of De Doncker Bouwcentrale NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Doncker Bouwcentrale NV, Affligem (Essene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Doncker Bouwcentrale NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Doncker Bouwcentrale NV, Affligem (Essene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Doncker Bouwcentrale NV, employees, financial statistics.