DE DECKER BOUWHANDEL BVBA

Contactgegevens DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DECKER BOUWHANDEL BVBA

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Stationsstraat 163,2570, België

Telefoon (phone): 015 31 12 19 015 31 12 19

Fax (fax): 015 31 86 40 015 31 86 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DECKER BOUWHANDEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DECKER BOUWHANDEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DECKER BOUWHANDEL BVBA
Products information DE DECKER BOUWHANDEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02415313720
Ondernemingsnummer: 7927978515
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DE DECKER BOUWHANDEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DECKER BOUWHANDEL BVBA
(Get full report from official database of BE for DE DECKER BOUWHANDEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DECKER BOUWHANDEL BVBA
Addition kinds of activities for DE DECKER BOUWHANDEL BVBA

0212. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
14590205. Sillimaniet mijnbouw | Sillimanite mining
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
27310203. Pamfletten: uitgeverij en drukwerk | Pamphlets: publishing and printing
50880303. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
80110110. neurochirurg | Neurosurgeon

Werken bij DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Zingem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zingem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Werken in eigen regio? Kies voor Domestic Services Lommel, Snelle opstart!! (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    We rekenen op jouw discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit. Poetsen Stof en vuil worden vakkundig aangepakt. Je stofzuigt, dweilt, zwabbert of wrijft vloeren in met was. Ramen, muren, meubels, tapijten en trappen krijgen een beurt. Bedden worden opgemaakt. De koelkast, diepvriezer, oven, microgolf en fornuis blinken als nieuw. En ook het sanitair; lavabo, douche, badkuip en toilet ruiken fris. Wassen en strijken van huishoudlinnen De kleding en linnengoed worden gestreken op vraag van de klant. Kleine boodschappen doen Te voet, met de fiets of de wagen naar de bakker, post, supermarkt, apotheek: de huishoudhulp mag als dit gevraagd wordt boodschappen doen, na correcte afspraken gemaakt te hebben. Bereiden van maaltijden Soep maken voor de rest van de week? Een grote pot spaghettisaus waarmee je de diepvriezer kan vullen? Als huishoudhulp mag je ook koken of maaltijden voorbereiden en invriezen op vraag van de klant. Het huis in topconditie houden!!

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van DE DECKER BOUWHANDEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. Laat een reactie achter voor DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. DE DECKER BOUWHANDEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. Leave a respond for DE DECKER BOUWHANDEL BVBA. DE DECKER BOUWHANDEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DECKER BOUWHANDEL BVBA op de google maps. Adres en contacten DE DECKER BOUWHANDEL BVBA
Location of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA on the google maps. Address and contacts of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DECKER BOUWHANDEL BVBA DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: Van Riel F | Topexpo CVBA | Mercier Ets | Avis | KVABB-CRECCB

Other related companies as DE DECKER BOUWHANDEL BVBA: Van Riel F | Topexpo CVBA | Mercier Ets | Avis | KVABB-CRECCB

DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02415313720. Het bedrijf DE DECKER BOUWHANDEL BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 163,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DE DECKER BOUWHANDEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, openstaande posities, locatie van DE DECKER BOUWHANDEL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is a company, that was registered 1993 in Duffel region, Belgium. Full name of company is DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, company assigned to the tax number BE02415313720. The company DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is located at the address: Stationsstraat 163,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DE DECKER BOUWHANDEL BVBA were not found.
The main activity of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA is not available. You also can look at reviews of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, open positions, location of DE DECKER BOUWHANDEL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DECKER BOUWHANDEL BVBA, employees, financial statistics.