Collinet Grès & Béton SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Collinet Grès & Béton SA
Private companiesTobacco Products • Collinet Grès & Béton SA

Contactgegevens Collinet Grès & Béton SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collinet Grès & Béton SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collinet Grès & Béton SA

Regio (region): Liège 1 (Wandre), België

Adres (address): Rue du Trixhay 39,4020, België

Telefoon (phone): 04 362 65 34 04 362 65 34

Fax (fax): 04 362 41 90 04 362 41 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collinet Grès & Béton SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collinet Grès & Béton SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collinet Grès & Béton SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collinet Grès & Béton SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collinet Grès & Béton SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collinet Grès & Béton SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collinet Grès & Béton SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collinet Grès & Béton SA
Products information Collinet Grès & Béton SA

BTW identificatienummer (tax): BE04986663818
Ondernemingsnummer: 7056213378
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Collinet Grès & Béton SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collinet Grès & Béton SA
(Get full report from official database of BE for Collinet Grès & Béton SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collinet Grès & Béton SA
Addition kinds of activities for Collinet Grès & Béton SA

599917. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
38290216. seismometers | Seismometers
39440302. Auto- en vrachtwagensmodellen, speelgoed en hobby | Automobile and truck models, toy and hobby
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
59619925. Elektronisch winkelen | Electronic shopping
73810202. Vingerafdruk service | Fingerprint service
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij Collinet Grès & Béton SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collinet Grès & Béton SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collinet Grès & Béton SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collinet Grès & Béton SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Trainer Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Collinet Grès & Béton SA in sociale netwerken
Look for responds of Collinet Grès & Béton SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collinet Grès & Béton SA. Laat een reactie achter voor Collinet Grès & Béton SA. Collinet Grès & Béton SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collinet Grès & Béton SA. Leave a respond for Collinet Grès & Béton SA. Collinet Grès & Béton SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collinet Grès & Béton SA op de google maps. Adres en contacten Collinet Grès & Béton SA
Location of Collinet Grès & Béton SA on the google maps. Address and contacts of Collinet Grès & Béton SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Collinet Grès & Béton SA Collinet Grès & Béton SA: A B & D Security Systems | R.M.(Shipping) Ltd | Morial BVBA | D'Haenen Marc | Kortleven, Bram

Other related companies as Collinet Grès & Béton SA: A B & D Security Systems | R.M.(Shipping) Ltd | Morial BVBA | D'Haenen Marc | Kortleven, Bram

Collinet Grès & Béton SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Wandre), België. De volledige naam van het bedrijf is Collinet Grès & Béton SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04986663818. Het bedrijf Collinet Grès & Béton SA bevindt zich op het adres: Rue du Trixhay 39,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 381,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Collinet Grès & Béton SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Collinet Grès & Béton SA is Tabaksproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collinet Grès & Béton SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collinet Grès & Béton SA, openstaande posities, locatie van Collinet Grès & Béton SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Collinet Grès & Béton SA is a company, that was registered 1993 in Liège 1 (Wandre) region, Belgium. Full name of company is Collinet Grès & Béton SA, company assigned to the tax number BE04986663818. The company Collinet Grès & Béton SA is located at the address: Rue du Trixhay 39,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 381,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Collinet Grès & Béton SA were not found.
The main activity of Collinet Grès & Béton SA is Tobacco Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Collinet Grès & Béton SA is not available. You also can look at reviews of Collinet Grès & Béton SA, open positions, location of Collinet Grès & Béton SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collinet Grès & Béton SA, Liège 1 (Wandre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collinet Grès & Béton SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collinet Grès & Béton SA, Liège 1 (Wandre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collinet Grès & Béton SA, employees, financial statistics.