BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV
Private companiesFood Stores • BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV

Contactgegevens BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV

Regio (region): Riemst, België

Adres (address): Tongersesteenweg 10,3770, België

Telefoon (phone): 012 45 12 01 012 45 12 01

Fax (fax): 012 45 55 67 012 45 55 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV
Products information BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV

BTW identificatienummer (tax): BE01900878906
Ondernemingsnummer: 3571624755
Hoofdstad (capital): 356,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV
(Get full report from official database of BE for BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV
Addition kinds of activities for BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV

08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
28360102. plasma | Plasmas
34239916. Messen, agrarisch of industrieel | Knives, agricultural or industrial
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
35310303. Lijmapparatuur, spoor | Laying equipment, rail

Werken bij BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Operator stansmachines | 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor de vouwmachines. Jouw takenpakket bestaat uit: Aanvoer van grondstoffen aan de stansmachine Instellen van de machine Controles uitvoeren tijdens de productie Basisonderhoud uitvoeren

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent bouwkunde (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • KELNER (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw taken als kelner zijn: klanten bedienen bar afruimen uitleg geven over sauna Je wil graag bijverdienen als extra of flexijob

  • Logopedist (dringend!) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaatwaar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig logopedist. Je werkt met een specialisatie naar kinderen en jongeren. Je verzorgt het taalonderzoek, behandelt articulatieproblemen, spraakstoornissen, dyscalculie,...

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

Zoek naar antwoorden van BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV in sociale netwerken
Look for responds of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. Laat een reactie achter voor BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. Leave a respond for BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV. BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV op de google maps. Adres en contacten BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV
Location of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV on the google maps. Address and contacts of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: Accountantskantoor Koevoets & Partners nv NV | Kreas BVBA | Atelier Artisanal de Tapis | Autobedrijf Stockmans NV | IDDEA bvba

Other related companies as BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV: Accountantskantoor Koevoets & Partners nv NV | Kreas BVBA | Atelier Artisanal de Tapis | Autobedrijf Stockmans NV | IDDEA bvba

BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Riemst, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01900878906. Het bedrijf BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV bevindt zich op het adres: Tongersesteenweg 10,3770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 356,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, openstaande posities, locatie van BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is a company, that was registered 2007 in Riemst region, Belgium. Full name of company is BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, company assigned to the tax number BE01900878906. The company BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is located at the address: Tongersesteenweg 10,3770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 356,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV were not found.
The main activity of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV is not available. You also can look at reviews of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, open positions, location of BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, Riemst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, Riemst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWMATERIALEN DUCHATEAU NV, employees, financial statistics.