Bouwcenter Vanhulle nv

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Bouwcenter Vanhulle nv
Private companiesOil and Gas Extraction • Bouwcenter Vanhulle nv

Contactgegevens Bouwcenter Vanhulle nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcenter Vanhulle nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcenter Vanhulle nv

Regio (region): Kruishoutem, België

Adres (address): Industriezone 32,9770, België

Telefoon (phone): 09 388 62 20; 09 388 96 23; 09 338 51 97 09 388 62 20; 09 388 96 23; 09 338 51 97

Fax (fax): 09 388 99 10 09 388 99 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcenter Vanhulle nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcenter Vanhulle nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcenter Vanhulle nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcenter Vanhulle nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcenter Vanhulle nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcenter Vanhulle nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcenter Vanhulle nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcenter Vanhulle nv
Products information Bouwcenter Vanhulle nv

BTW identificatienummer (tax): BE05265441894
Ondernemingsnummer: 3501861572
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Bouwcenter Vanhulle nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcenter Vanhulle nv
(Get full report from official database of BE for Bouwcenter Vanhulle nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcenter Vanhulle nv
Addition kinds of activities for Bouwcenter Vanhulle nv

279602. Gravure platen diensten | Engraving platemaking services
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
07820000. Gras- en tuindiensten | Lawn and garden services
17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
24210106. Silo voorraad, hout: gezaagd | Silo stock, wood: sawed
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
38299911. Photopitometers | Photopitometers
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental

Werken bij Bouwcenter Vanhulle nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcenter Vanhulle nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcenter Vanhulle nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcenter Vanhulle nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Operator ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij ArcelorMittal sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opvolgen van een deel van het proces. Onze operators hebben voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Als operator zal je worden tewerkgesteld in één van de afwerking afdelingen binnen ArcelorMittal Gent en dit in shiften (6-14 uur, 14-22 uur en 22-06 uur).

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • Huishoudhulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken bestaan voornamelijk uit het poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Breng je zelf een nieuwe klant aan dan krijg je bovendien een cadeaubon! Dus, zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Monteurs zonnepanelen (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: MAXUS

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de volledige installatie van zonnepanelen op gebouwen van zowel particuliere als professionele klanten. Je plaatst samen met je collega’s, de constructie op het dak en voert dit correct uit volgens plan. Je bevestigt de zonnepanelen op deze constructie en zorgt voor de aansluiting van de omvormer. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor dagprojecten van opstart tot afwerking. Je werkt samen naar een kwaliteitsvol eindresultaat.

  • Account Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAIRWISE

    Type: Vaste Job

    Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Bouwcenter Vanhulle nv in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcenter Vanhulle nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcenter Vanhulle nv. Laat een reactie achter voor Bouwcenter Vanhulle nv. Bouwcenter Vanhulle nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcenter Vanhulle nv. Leave a respond for Bouwcenter Vanhulle nv. Bouwcenter Vanhulle nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcenter Vanhulle nv op de google maps. Adres en contacten Bouwcenter Vanhulle nv
Location of Bouwcenter Vanhulle nv on the google maps. Address and contacts of Bouwcenter Vanhulle nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcenter Vanhulle nv Bouwcenter Vanhulle nv: LL CONSULTING SPRL | SUN HOTEL SA | Poney-Club De La Chapelle-Au-Puits | Kurt Einhorn B.V.B.A. | J.C.M.

Other related companies as Bouwcenter Vanhulle nv: LL CONSULTING SPRL | SUN HOTEL SA | Poney-Club De La Chapelle-Au-Puits | Kurt Einhorn B.V.B.A. | J.C.M.

Bouwcenter Vanhulle nv is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kruishoutem, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcenter Vanhulle nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265441894. Het bedrijf Bouwcenter Vanhulle nv bevindt zich op het adres: Industriezone 32,9770. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 860,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Bouwcenter Vanhulle nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcenter Vanhulle nv is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcenter Vanhulle nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcenter Vanhulle nv, openstaande posities, locatie van Bouwcenter Vanhulle nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwcenter Vanhulle nv is a company, that was registered 1986 in Kruishoutem region, Belgium. Full name of company is Bouwcenter Vanhulle nv, company assigned to the tax number BE05265441894. The company Bouwcenter Vanhulle nv is located at the address: Industriezone 32,9770. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 860,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Bouwcenter Vanhulle nv were not found.
The main activity of Bouwcenter Vanhulle nv is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcenter Vanhulle nv is not available. You also can look at reviews of Bouwcenter Vanhulle nv, open positions, location of Bouwcenter Vanhulle nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcenter Vanhulle nv, Kruishoutem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcenter Vanhulle nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcenter Vanhulle nv, Kruishoutem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcenter Vanhulle nv, employees, financial statistics.