BOCKAERT & THIENPONT NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • BOCKAERT & THIENPONT NV
Private companiesMembership Organizations • BOCKAERT & THIENPONT NV

Contactgegevens BOCKAERT & THIENPONT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOCKAERT & THIENPONT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOCKAERT & THIENPONT NV

Regio (region): Aalter, België

Adres (address): Brug-Zuid 13,9880, België

Telefoon (phone): 09 325 90 90; 09 325 90 91; 09 325 90 92 09 325 90 90; 09 325 90 91; 09 325 90 92

Fax (fax): 09 374 20 51; 09 375 08 75; 09 375 10 80 09 374 20 51; 09 375 08 75; 09 375 10 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOCKAERT & THIENPONT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOCKAERT & THIENPONT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOCKAERT & THIENPONT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOCKAERT & THIENPONT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOCKAERT & THIENPONT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOCKAERT & THIENPONT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOCKAERT & THIENPONT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOCKAERT & THIENPONT NV
Products information BOCKAERT & THIENPONT NV

BTW identificatienummer (tax): BE08828308105
Ondernemingsnummer: 1382598876
Hoofdstad (capital): 651,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BOCKAERT & THIENPONT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOCKAERT & THIENPONT NV
(Get full report from official database of BE for BOCKAERT & THIENPONT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOCKAERT & THIENPONT NV
Addition kinds of activities for BOCKAERT & THIENPONT NV

20130204. Ham, ingeblikt: Uit gekocht vlees | Ham, canned: from purchased meat
34430703. Kabelbakken, metalen plaat | Cable trays, metal plate
34790000. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment

Werken bij BOCKAERT & THIENPONT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOCKAERT & THIENPONT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOCKAERT & THIENPONT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOCKAERT & THIENPONT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent verkoop Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE OUDE NOTELAAR

    Type: Studentenjob

    zaalbediening weekend-hulp student of flexie-job

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van BOCKAERT & THIENPONT NV in sociale netwerken
Look for responds of BOCKAERT & THIENPONT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOCKAERT & THIENPONT NV. Laat een reactie achter voor BOCKAERT & THIENPONT NV. BOCKAERT & THIENPONT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOCKAERT & THIENPONT NV. Leave a respond for BOCKAERT & THIENPONT NV. BOCKAERT & THIENPONT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOCKAERT & THIENPONT NV op de google maps. Adres en contacten BOCKAERT & THIENPONT NV
Location of BOCKAERT & THIENPONT NV on the google maps. Address and contacts of BOCKAERT & THIENPONT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOCKAERT & THIENPONT NV BOCKAERT & THIENPONT NV: BUSICOM | Verachtert & Fils | EISCHEN JEAN-PAUL | Artiges S.A. | Marc van Hulle N.V.

Other related companies as BOCKAERT & THIENPONT NV: BUSICOM | Verachtert & Fils | EISCHEN JEAN-PAUL | Artiges S.A. | Marc van Hulle N.V.

BOCKAERT & THIENPONT NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Aalter, België. De volledige naam van het bedrijf is BOCKAERT & THIENPONT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08828308105. Het bedrijf BOCKAERT & THIENPONT NV bevindt zich op het adres: Brug-Zuid 13,9880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 651,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BOCKAERT & THIENPONT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOCKAERT & THIENPONT NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOCKAERT & THIENPONT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOCKAERT & THIENPONT NV, openstaande posities, locatie van BOCKAERT & THIENPONT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOCKAERT & THIENPONT NV is a company, that was registered 2018 in Aalter region, Belgium. Full name of company is BOCKAERT & THIENPONT NV, company assigned to the tax number BE08828308105. The company BOCKAERT & THIENPONT NV is located at the address: Brug-Zuid 13,9880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 651,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BOCKAERT & THIENPONT NV were not found.
The main activity of BOCKAERT & THIENPONT NV is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOCKAERT & THIENPONT NV is not available. You also can look at reviews of BOCKAERT & THIENPONT NV, open positions, location of BOCKAERT & THIENPONT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOCKAERT & THIENPONT NV, Aalter: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOCKAERT & THIENPONT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOCKAERT & THIENPONT NV, Aalter: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOCKAERT & THIENPONT NV, employees, financial statistics.