ARDOISES & MATERIAUX

Contactgegevens ARDOISES & MATERIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDOISES & MATERIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDOISES & MATERIAUX

Regio (region): Liège 1 (Sclessin), België

Adres (address): Rue Ernest Solvay 341,4000, België

Telefoon (phone): 04 252 99 25 04 252 99 25

Fax (fax): 04 254 50 09 04 254 50 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDOISES & MATERIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDOISES & MATERIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDOISES & MATERIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDOISES & MATERIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDOISES & MATERIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDOISES & MATERIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDOISES & MATERIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDOISES & MATERIAUX
Products information ARDOISES & MATERIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE07632995605
Ondernemingsnummer: 6656036376
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ARDOISES & MATERIAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDOISES & MATERIAUX
(Get full report from official database of BE for ARDOISES & MATERIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDOISES & MATERIAUX
Addition kinds of activities for ARDOISES & MATERIAUX

202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
504301. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
22599905. Vesten, breien | Stockinettes, knit
63210203. Ziektekostenverenigingen, wederzijds | Sick benefit associations, mutual

Werken bij ARDOISES & MATERIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDOISES & MATERIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDOISES & MATERIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDOISES & MATERIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Jobstudenten winkelbediende bakkerij (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: I M & S

    Type: Studentenjob

    Klanten verderhelpen in de bakkerij; Rekken aanvullen; Onderhoud van de winkel.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

Zoek naar antwoorden van ARDOISES & MATERIAUX in sociale netwerken
Look for responds of ARDOISES & MATERIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDOISES & MATERIAUX. Laat een reactie achter voor ARDOISES & MATERIAUX. ARDOISES & MATERIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDOISES & MATERIAUX. Leave a respond for ARDOISES & MATERIAUX. ARDOISES & MATERIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDOISES & MATERIAUX op de google maps. Adres en contacten ARDOISES & MATERIAUX
Location of ARDOISES & MATERIAUX on the google maps. Address and contacts of ARDOISES & MATERIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDOISES & MATERIAUX ARDOISES & MATERIAUX: Esco+ CVBA | Atelier ('t) | LA MAISON DU PEINTRE SPRL | Lemmens Installatiebedrijf B.V.B.A. | Impe - Desmet Bvba

Other related companies as ARDOISES & MATERIAUX: Esco+ CVBA | Atelier ('t) | LA MAISON DU PEINTRE SPRL | Lemmens Installatiebedrijf B.V.B.A. | Impe - Desmet Bvba

ARDOISES & MATERIAUX is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Sclessin), België. De volledige naam van het bedrijf is ARDOISES & MATERIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07632995605. Het bedrijf ARDOISES & MATERIAUX bevindt zich op het adres: Rue Ernest Solvay 341,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ARDOISES & MATERIAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARDOISES & MATERIAUX is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDOISES & MATERIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDOISES & MATERIAUX, openstaande posities, locatie van ARDOISES & MATERIAUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARDOISES & MATERIAUX is a company, that was registered 2009 in Liège 1 (Sclessin) region, Belgium. Full name of company is ARDOISES & MATERIAUX, company assigned to the tax number BE07632995605. The company ARDOISES & MATERIAUX is located at the address: Rue Ernest Solvay 341,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ARDOISES & MATERIAUX were not found.
The main activity of ARDOISES & MATERIAUX is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDOISES & MATERIAUX is not available. You also can look at reviews of ARDOISES & MATERIAUX, open positions, location of ARDOISES & MATERIAUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDOISES & MATERIAUX, Liège 1 (Sclessin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDOISES & MATERIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDOISES & MATERIAUX, Liège 1 (Sclessin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDOISES & MATERIAUX, employees, financial statistics.