DE SMET KASSEIEN BVBA

Contactgegevens DE SMET KASSEIEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SMET KASSEIEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SMET KASSEIEN BVBA

Regio (region): Damme (Moerkerke), België

Adres (address): Tarwerentestraat 5,8340, België

Telefoon (phone): 050 50 18 38 050 50 18 38

Fax (fax): 050 50 19 09 050 50 19 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SMET KASSEIEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SMET KASSEIEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SMET KASSEIEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SMET KASSEIEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SMET KASSEIEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SMET KASSEIEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SMET KASSEIEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SMET KASSEIEN BVBA
Products information DE SMET KASSEIEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01589416503
Ondernemingsnummer: 8535797119
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE SMET KASSEIEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SMET KASSEIEN BVBA
(Get full report from official database of BE for DE SMET KASSEIEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SMET KASSEIEN BVBA
Addition kinds of activities for DE SMET KASSEIEN BVBA

594701. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
783200. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
35230203. Weeding machines, landbouw | Weeding machines, agricultural
39149900. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
50830101. Veeteelt | Livestock equipment
51599907. Koolzaad | Rapeseed

Werken bij DE SMET KASSEIEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SMET KASSEIEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SMET KASSEIEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SMET KASSEIEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • MEUBELMONTEERDER (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar de regio Dottenijs. Je bent fysiek in goede conditie. Logisch inzicht is jou niet vreemd. Je bent absoluut een teamplayer. Ervaring als magazijnarbeider in de meubelsector is een pluspunt!

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in MELSBROEK - PERK – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student (m/v) Verkoop (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in de regio van Tielt gaan we op zoek naar een student om te helpen in het communieseizoen. Je bent enkele dagen vrij tijdens de Kerstvakantie en de weekends in januari, ook op zondag! Eventueel de zondagvoormiddag vrij.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van DE SMET KASSEIEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE SMET KASSEIEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SMET KASSEIEN BVBA. Laat een reactie achter voor DE SMET KASSEIEN BVBA. DE SMET KASSEIEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SMET KASSEIEN BVBA. Leave a respond for DE SMET KASSEIEN BVBA. DE SMET KASSEIEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SMET KASSEIEN BVBA op de google maps. Adres en contacten DE SMET KASSEIEN BVBA
Location of DE SMET KASSEIEN BVBA on the google maps. Address and contacts of DE SMET KASSEIEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SMET KASSEIEN BVBA DE SMET KASSEIEN BVBA: Centre de Thérapie pour Enfants | ODS N.V. | Blue Skying Services BVBA | HACQUIER,STEPHANE | Techno-Consult bvba

Other related companies as DE SMET KASSEIEN BVBA: Centre de Thérapie pour Enfants | ODS N.V. | Blue Skying Services BVBA | HACQUIER,STEPHANE | Techno-Consult bvba

DE SMET KASSEIEN BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Damme (Moerkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is DE SMET KASSEIEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01589416503. Het bedrijf DE SMET KASSEIEN BVBA bevindt zich op het adres: Tarwerentestraat 5,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE SMET KASSEIEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SMET KASSEIEN BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SMET KASSEIEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SMET KASSEIEN BVBA, openstaande posities, locatie van DE SMET KASSEIEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE SMET KASSEIEN BVBA is a company, that was registered 1999 in Damme (Moerkerke) region, Belgium. Full name of company is DE SMET KASSEIEN BVBA, company assigned to the tax number BE01589416503. The company DE SMET KASSEIEN BVBA is located at the address: Tarwerentestraat 5,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE SMET KASSEIEN BVBA were not found.
The main activity of DE SMET KASSEIEN BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SMET KASSEIEN BVBA is not available. You also can look at reviews of DE SMET KASSEIEN BVBA, open positions, location of DE SMET KASSEIEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SMET KASSEIEN BVBA, Damme (Moerkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SMET KASSEIEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SMET KASSEIEN BVBA, Damme (Moerkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SMET KASSEIEN BVBA, employees, financial statistics.