Rini BVBA

Contactgegevens Rini BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rini BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rini BVBA

Regio (region): Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 276 Bus 3,9800, België

Telefoon (phone): 09 380 10 11 09 380 10 11

Fax (fax): 09 380 11 28 09 380 11 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rini BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rini BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rini BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rini BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rini BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rini BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rini BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rini BVBA
Products information Rini BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02166748046
Ondernemingsnummer: 5111907958
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rini BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rini BVBA
(Get full report from official database of BE for Rini BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rini BVBA
Addition kinds of activities for Rini BVBA

222102. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
25420207. Garment rekken, behalve hout | Garment racks, except wood
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
35550302. Galleys of achtervolgers, printers ' | Galleys or chases, printers'
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
52110207. Ramen, storm: hout of metaal | Windows, storm: wood or metal

Werken bij Rini BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rini BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rini BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rini BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van Rini BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Rini BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rini BVBA. Laat een reactie achter voor Rini BVBA. Rini BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rini BVBA. Leave a respond for Rini BVBA. Rini BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rini BVBA op de google maps. Adres en contacten Rini BVBA
Location of Rini BVBA on the google maps. Address and contacts of Rini BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Rini BVBA Rini BVBA: Bockx Tuinaanleg | BATHYLO BVBA | Soenen Controls N.V. | ASSURANCES PERON | Xhonneux, Gerard

Other related companies as Rini BVBA: Bockx Tuinaanleg | BATHYLO BVBA | Soenen Controls N.V. | ASSURANCES PERON | Xhonneux, Gerard

Rini BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België. De volledige naam van het bedrijf is Rini BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02166748046. Het bedrijf Rini BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 276 Bus 3,9800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 289,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rini BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rini BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rini BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rini BVBA, openstaande posities, locatie van Rini BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rini BVBA is a company, that was registered 1986 in Deinze (Petegem-aan-de-Leie) region, Belgium. Full name of company is Rini BVBA, company assigned to the tax number BE02166748046. The company Rini BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 276 Bus 3,9800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 289,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rini BVBA were not found.
The main activity of Rini BVBA is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rini BVBA is not available. You also can look at reviews of Rini BVBA, open positions, location of Rini BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rini BVBA, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rini BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rini BVBA, Deinze (Petegem-aan-de-Leie): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rini BVBA, employees, financial statistics.