Nordex Deuren

Contactgegevens Nordex Deuren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nordex Deuren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nordex Deuren

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Hoge Mauw 17,2370, België

Telefoon (phone): 014 68 93 89 014 68 93 89

Fax (fax): 014 68 93 99 014 68 93 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nordex Deuren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nordex Deuren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nordex Deuren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nordex Deuren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nordex Deuren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nordex Deuren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nordex Deuren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nordex Deuren
Products information Nordex Deuren

BTW identificatienummer (tax): BE07443206787
Ondernemingsnummer: 8792053222
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Nordex Deuren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nordex Deuren
(Get full report from official database of BE for Nordex Deuren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nordex Deuren
Addition kinds of activities for Nordex Deuren

317202. Lederen hoesjes | Leather cases
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
27969900. Plattegronddiensten, nv | Platemaking services, nec
39530108. Stationery embossers, persoonlijk | Stationery embossers, personal
79410200. Dienstverlening voor het stadion event operator | Stadium event operator services

Werken bij Nordex Deuren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nordex Deuren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nordex Deuren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nordex Deuren. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gavere– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Nordex Deuren in sociale netwerken
Look for responds of Nordex Deuren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nordex Deuren. Laat een reactie achter voor Nordex Deuren. Nordex Deuren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nordex Deuren. Leave a respond for Nordex Deuren. Nordex Deuren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nordex Deuren op de google maps. Adres en contacten Nordex Deuren
Location of Nordex Deuren on the google maps. Address and contacts of Nordex Deuren

Andere gerelateerde bedrijven als come Nordex Deuren Nordex Deuren: Van Kerckhove D | Gerkens A.C. | Don Bosco | A.A.A. All Assistance Agency CVBA | ciu sa

Other related companies as Nordex Deuren: Van Kerckhove D | Gerkens A.C. | Don Bosco | A.A.A. All Assistance Agency CVBA | ciu sa

Nordex Deuren is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is Nordex Deuren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07443206787. Het bedrijf Nordex Deuren bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 17,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Nordex Deuren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nordex Deuren is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nordex Deuren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nordex Deuren, openstaande posities, locatie van Nordex Deuren op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Nordex Deuren is a company, that was registered 2009 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is Nordex Deuren, company assigned to the tax number BE07443206787. The company Nordex Deuren is located at the address: Hoge Mauw 17,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Nordex Deuren were not found.
The main activity of Nordex Deuren is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Nordex Deuren is not available. You also can look at reviews of Nordex Deuren, open positions, location of Nordex Deuren on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nordex Deuren, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nordex Deuren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nordex Deuren, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nordex Deuren, employees, financial statistics.