De Baere Bosontginning nv

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • De Baere Bosontginning nv
Private companiesSocial Services • De Baere Bosontginning nv

Contactgegevens De Baere Bosontginning nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Baere Bosontginning nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Baere Bosontginning nv

Regio (region): Knesselare, België

Adres (address): Buntelarestraat 2,9910, België

Telefoon (phone): 09 374 32 40; 0475 26 38 83 09 374 32 40; 0475 26 38 83

Fax (fax): 09 374 32 00 09 374 32 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Baere Bosontginning nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Baere Bosontginning nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Baere Bosontginning nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Baere Bosontginning nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Baere Bosontginning nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Baere Bosontginning nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Baere Bosontginning nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Baere Bosontginning nv
Products information De Baere Bosontginning nv

BTW identificatienummer (tax): BE01737182617
Ondernemingsnummer: 3069549560
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Baere Bosontginning nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Baere Bosontginning nv
(Get full report from official database of BE for De Baere Bosontginning nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Baere Bosontginning nv
Addition kinds of activities for De Baere Bosontginning nv

3272. Betonproducten, nec | Concrete products, nec
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
48229903. Nonvocal bericht communicatie | Nonvocal message communications
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij De Baere Bosontginning nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Baere Bosontginning nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Baere Bosontginning nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Baere Bosontginning nv. Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van De Baere Bosontginning nv in sociale netwerken
Look for responds of De Baere Bosontginning nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Baere Bosontginning nv. Laat een reactie achter voor De Baere Bosontginning nv. De Baere Bosontginning nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Baere Bosontginning nv. Leave a respond for De Baere Bosontginning nv. De Baere Bosontginning nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Baere Bosontginning nv op de google maps. Adres en contacten De Baere Bosontginning nv
Location of De Baere Bosontginning nv on the google maps. Address and contacts of De Baere Bosontginning nv

Andere gerelateerde bedrijven als come De Baere Bosontginning nv De Baere Bosontginning nv: Clip-Danscenter Spotlight | Isopress Sénépart | Breughe K | Limbuma BVBA | Quadrat N.V.

Other related companies as De Baere Bosontginning nv: Clip-Danscenter Spotlight | Isopress Sénépart | Breughe K | Limbuma BVBA | Quadrat N.V.

De Baere Bosontginning nv is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Knesselare, België. De volledige naam van het bedrijf is De Baere Bosontginning nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01737182617. Het bedrijf De Baere Bosontginning nv bevindt zich op het adres: Buntelarestraat 2,9910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Baere Bosontginning nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Baere Bosontginning nv is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Baere Bosontginning nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Baere Bosontginning nv, openstaande posities, locatie van De Baere Bosontginning nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Baere Bosontginning nv is a company, that was registered 1999 in Knesselare region, Belgium. Full name of company is De Baere Bosontginning nv, company assigned to the tax number BE01737182617. The company De Baere Bosontginning nv is located at the address: Buntelarestraat 2,9910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Baere Bosontginning nv were not found.
The main activity of De Baere Bosontginning nv is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Baere Bosontginning nv is not available. You also can look at reviews of De Baere Bosontginning nv, open positions, location of De Baere Bosontginning nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Baere Bosontginning nv, Knesselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Baere Bosontginning nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Baere Bosontginning nv, Knesselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Baere Bosontginning nv, employees, financial statistics.