Decock & Zoon BVBA

Contactgegevens Decock & Zoon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decock & Zoon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decock & Zoon BVBA

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 290,8210, België

Telefoon (phone): 050 27 74 20 050 27 74 20

Fax (fax): 050 28 03 90 050 28 03 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decock & Zoon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decock & Zoon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decock & Zoon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decock & Zoon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decock & Zoon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decock & Zoon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decock & Zoon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decock & Zoon BVBA
Products information Decock & Zoon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05953735351
Ondernemingsnummer: 8753875732
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Decock & Zoon BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decock & Zoon BVBA
(Get full report from official database of BE for Decock & Zoon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decock & Zoon BVBA
Addition kinds of activities for Decock & Zoon BVBA

9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
26310411. pressboard | Pressboard
28990108. Wierook | Incense
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
73590503. Geofysische apparatuur verhuur | Geophysical equipment rental
73891702. Vismakelaar | Fish broker

Werken bij Decock & Zoon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decock & Zoon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decock & Zoon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decock & Zoon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Schrijnwerker M/V (357/17564) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de ervaren schrijnwerker die wij zoeken? Onze klant is een familiebedrijf, actief als houthandel. Ze verkopen plaatmateriaal, dak- en constructiewerken en hebben ook een ruime interieurafdeling waar hun klanten terecht kunnen voor op maat gemaakte kasten, dressings, parket, binnendeuren, .... Als schrijnwerker voor het atelier staat u in voor het bedienen van CNC-machines voor het verwerken van plaatmateriaal en de voorbereidende werkzaamheden zoals afplakken. Je werkt steeds maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u.

  • Werfleider Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een werfleider Industriebouw.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van Decock & Zoon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decock & Zoon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decock & Zoon BVBA. Laat een reactie achter voor Decock & Zoon BVBA. Decock & Zoon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decock & Zoon BVBA. Leave a respond for Decock & Zoon BVBA. Decock & Zoon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decock & Zoon BVBA op de google maps. Adres en contacten Decock & Zoon BVBA
Location of Decock & Zoon BVBA on the google maps. Address and contacts of Decock & Zoon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decock & Zoon BVBA Decock & Zoon BVBA: Iles ASBL | CHAUFFAGE CENTRAL EMILE LEROY | Krea Print Vercauteren | Publi-Rent NV | emerge.be

Other related companies as Decock & Zoon BVBA: Iles ASBL | CHAUFFAGE CENTRAL EMILE LEROY | Krea Print Vercauteren | Publi-Rent NV | emerge.be

Decock & Zoon BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Decock & Zoon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05953735351. Het bedrijf Decock & Zoon BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 290,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Decock & Zoon BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decock & Zoon BVBA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decock & Zoon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decock & Zoon BVBA, openstaande posities, locatie van Decock & Zoon BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Decock & Zoon BVBA is a company, that was registered 1997 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Decock & Zoon BVBA, company assigned to the tax number BE05953735351. The company Decock & Zoon BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 290,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Decock & Zoon BVBA were not found.
The main activity of Decock & Zoon BVBA is Eating and Drinking Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Decock & Zoon BVBA is not available. You also can look at reviews of Decock & Zoon BVBA, open positions, location of Decock & Zoon BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decock & Zoon BVBA, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decock & Zoon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decock & Zoon BVBA, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decock & Zoon BVBA, employees, financial statistics.