BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA
Private companiesPersonal Services • BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA

Contactgegevens BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA

Regio (region): Essen, België

Adres (address): Bergsebaan 6,2910, België

Telefoon (phone): 03 677 04 06; 0476 22 24 74 03 677 04 06; 0476 22 24 74

Fax (fax): 03 677 33 70 03 677 33 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA
Products information BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04844940185
Ondernemingsnummer: 7648376464
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 192,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA
(Get full report from official database of BE for BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA
Addition kinds of activities for BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA

23290102. Badpakken en badkleding: mannen en jongens ' | Bathing suits and swimwear: men's and boys'
33650101. Kook- / keukengerei, gegoten aluminium | Cooking/kitchen utensils, cast aluminum
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50399911. Septische tanks | Septic tanks
59489903. Koffers (bagage) | Trunks (luggage)
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) verko(o)p(st)er (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de ruime regio van Ieper, zoeken we een verko(o)p(st)er . Je bedient de klanten aan de toonbank .. Volgt hierbij de richtlijnen en de commerciële doelstellingen van de onderneming en de hygiëne- en veiligheidsregels. Een bijkomende activiteit kan zijn: betalingen ontvangen.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Accountant voor IAB kantoor -Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je een accountant of boekhouder in een fiduciaire, accountantskantoor of boekhoudkantoor? Zoek je om je carrière in 2016 een nieuwe wending te geven? Dit jong en dynamisch accountantskantoor is op zoek naar een nieuwe werknemer! In 2008 zijn ze ontstaan uit de samenvoeging van het cliënteel van twee vennoten en ondertussen verder ontwikkelt tot 13 mensen met een constante groei in het klantenbestand. In 2015 heeft het kantoor zijn derde vennoot verwelkomt. Dossierbeheerder / Accountant - De functie? Je werkt in rechtstreekse samenwerking met de nieuwe vennoot om klanten te ondersteunen bij al hun boekhoudkundig en fiscale vragen. Je krijgt begeleiding om volwaardig A tot Z dossierbeheerder te worden en op termijn klantenbesprekingen zelfstandig te voeren.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Antwerpen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1549795-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. Laat een reactie achter voor BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. Leave a respond for BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA. BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA op de google maps. Adres en contacten BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA
Location of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA on the google maps. Address and contacts of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: Bosquet Fleurs & Chocolat | Opaldak | Roussiel-Moulex BVBA | Mr Alain ACA Demeure | Willy Goossens

Other related companies as BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA: Bosquet Fleurs & Chocolat | Opaldak | Roussiel-Moulex BVBA | Mr Alain ACA Demeure | Willy Goossens

BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Essen, België. De volledige naam van het bedrijf is BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04844940185. Het bedrijf BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA bevindt zich op het adres: Bergsebaan 6,2910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 192,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, openstaande posities, locatie van BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is a company, that was registered 2018 in Essen region, Belgium. Full name of company is BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, company assigned to the tax number BE04844940185. The company BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is located at the address: Bergsebaan 6,2910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 192,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA were not found.
The main activity of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA is not available. You also can look at reviews of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, open positions, location of BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, Essen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, Essen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BETONBORINGBED. NOORDERKEMPEN BVBA, employees, financial statistics.