Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA

Contactgegevens Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): Kapelstraat 69,3930, België

Telefoon (phone): 011 44 50 02 011 44 50 02

Fax (fax): 011 44 50 02 011 44 50 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA
Products information Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06291290283
Ondernemingsnummer: 1151611328
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 666,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA
(Get full report from official database of BE for Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA
Addition kinds of activities for Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA

09710201. Jacht bewaar | Hunting preserve
23350101. Jurken, formeel | Gowns, formal
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
32729903. Baanmaterialen, prefab beton | Paving materials, prefabricated concrete
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Allround loonwerker met rijbewijs C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Evergem zoeken wij een loonwerker (m/v). Je verricht diverse allroud grond-en loonwerkzaamheden op verschillende machines zoals bulldozer, kraan, rupstractor, drainagemachine,... Heb jij ervaring in loonwerk en grondverzet? Heb jij interesse om te werken met diverse machines en beschik je bovendien ook over een goeie dosis technisch inzicht en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kan je zelfstandig werken en ben je flexibel ingesteld? Beschik je over een rijbewijs G? (rijbewijs C + CE is een plupunt) Dan ben jij de kandidaat waarnaar wij op zoek zijn!

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • Huishoudhulp Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Laat een reactie achter voor Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Leave a respond for Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA. Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA op de google maps. Adres en contacten Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA
Location of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA on the google maps. Address and contacts of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: Van Daele E | Schadetax België NV | Cetraco N.V. | Restover S.P.R.L. | Sequoyah

Other related companies as Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA: Van Daele E | Schadetax België NV | Cetraco N.V. | Restover S.P.R.L. | Sequoyah

Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06291290283. Het bedrijf Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA bevindt zich op het adres: Kapelstraat 69,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 666,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, openstaande posities, locatie van Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is a company, that was registered 1997 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, company assigned to the tax number BE06291290283. The company Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is located at the address: Kapelstraat 69,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 666,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA were not found.
The main activity of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA is not available. You also can look at reviews of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, open positions, location of Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Boor- en Zaagwerken Mertens BVBA, employees, financial statistics.