GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL
Private companiesPaper and Allied Products • GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL

Contactgegevens GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Victor Rauterstraat 136,1070, België

Telefoon (phone): 02 523 02 36; 02 523 09 17 02 523 02 36; 02 523 09 17

Fax (fax): 02 527 00 94 02 527 00 94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL
Products information GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL
(Get full report from official database of BE for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL
Addition kinds of activities for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
28690601. aceetaldehyde | Acetaldehyde
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
50149900. Banden en buizen, anders | Tires and tubes, nec
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station

Werken bij GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL in sociale netwerken
Look for responds of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. Laat een reactie achter voor GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. Leave a respond for GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL. GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL op de google maps. Adres en contacten GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL
Location of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL on the google maps. Address and contacts of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: DESMET MOTO | AUTOMATISATIE F WALTENS | HOLDERBEKE PATRICK | Garage Boulenger SA | Cools-Billen

Other related companies as GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL: DESMET MOTO | AUTOMATISATIE F WALTENS | HOLDERBEKE PATRICK | Garage Boulenger SA | Cools-Billen

GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL bevindt zich op het adres: Victor Rauterstraat 136,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, openstaande posities, locatie van GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is a company, that was registered 2007 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, company assigned to the tax number BE01837432861. The company GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is located at the address: Victor Rauterstraat 136,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL were not found.
The main activity of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL is not available. You also can look at reviews of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, open positions, location of GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROUPE FOES-LES ATELIERS REUNIS ASBL, employees, financial statistics.