MATERIAUX DE LA HUNELLE SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • MATERIAUX DE LA HUNELLE SA
Private companiesTobacco Products • MATERIAUX DE LA HUNELLE SA

Contactgegevens MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MATERIAUX DE LA HUNELLE SA

Regio (region): Beloeil, België

Adres (address): Rue des Viviers au Bois 71,7970, België

Telefoon (phone): 069 68 70 58; 069 68 70 80; 0475 39 34 65 069 68 70 58; 069 68 70 80; 0475 39 34 65

Fax (fax): 069 68 70 58 069 68 70 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MATERIAUX DE LA HUNELLE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MATERIAUX DE LA HUNELLE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MATERIAUX DE LA HUNELLE SA
Products information MATERIAUX DE LA HUNELLE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01896484375
Ondernemingsnummer: 8752777099
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 431,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MATERIAUX DE LA HUNELLE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MATERIAUX DE LA HUNELLE SA
(Get full report from official database of BE for MATERIAUX DE LA HUNELLE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MATERIAUX DE LA HUNELLE SA
Addition kinds of activities for MATERIAUX DE LA HUNELLE SA

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
20480107. Hooi, in blokjes | Hay, cubed
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
76990106. Optische instrument reparatie | Optical instrument repair
79999910. Recreatiecentrum | Recreation center

Werken bij MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Poetshulp bij bedrijven (20u/w - Langdurige vervanging) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar een poetshulp die beschikbaar is vanaf 07.00u in de voormiddag te poetsen in de omgeving van Oevel. Dit is voor een langdurige vervanging die minimum 4 weken zal duren. Taken houden in: - ruimtes als bureaus, gangen, onthaal en sanitair poetsen - verluchten, stof afnemen, opruimen, vuilbakken vervangene, dweilen etc. - administratieve bijhorende taken

  • productiemedewerker 2 ploegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken in een biotech-bedrijf waar je zal instaan voor productie van patronen De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines. Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen. De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces. De operator werkt in een clean room omgeving.

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Administratief bediende offertedienst (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn wij momenteel op zoek naar een medewerkster/medewerker voor de offertedienst. Door je interesse in de producten vind je het een leuke uitdaging om offertes te analyseren en aan de hand van hun softwareprogramma op te stellen. Je denkt mee met de klant en stelt eventuele varianten voor. Je bent handig met cijfers en werkt snel en nauwkeurig. Door je gedrevenheid, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht heb je mogelijkheden om op termijn verder in deze job te groeien en meer verantwoordelijkheden te nemen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

Zoek naar antwoorden van MATERIAUX DE LA HUNELLE SA in sociale netwerken
Look for responds of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. Laat een reactie achter voor MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. MATERIAUX DE LA HUNELLE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. Leave a respond for MATERIAUX DE LA HUNELLE SA. MATERIAUX DE LA HUNELLE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MATERIAUX DE LA HUNELLE SA op de google maps. Adres en contacten MATERIAUX DE LA HUNELLE SA
Location of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA on the google maps. Address and contacts of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MATERIAUX DE LA HUNELLE SA MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: Adeka Textiles N.V. | Vuylsteke S.A. | BFB Oil Research sa | Bellino Cosmetics International bvba | HSA-Spaarkrediet NV

Other related companies as MATERIAUX DE LA HUNELLE SA: Adeka Textiles N.V. | Vuylsteke S.A. | BFB Oil Research sa | Bellino Cosmetics International bvba | HSA-Spaarkrediet NV

MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Beloeil, België. De volledige naam van het bedrijf is MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01896484375. Het bedrijf MATERIAUX DE LA HUNELLE SA bevindt zich op het adres: Rue des Viviers au Bois 71,7970. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 431,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MATERIAUX DE LA HUNELLE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, openstaande posities, locatie van MATERIAUX DE LA HUNELLE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is a company, that was registered 2014 in Beloeil region, Belgium. Full name of company is MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, company assigned to the tax number BE01896484375. The company MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is located at the address: Rue des Viviers au Bois 71,7970. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 431,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MATERIAUX DE LA HUNELLE SA were not found.
The main activity of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA is not available. You also can look at reviews of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, open positions, location of MATERIAUX DE LA HUNELLE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, Beloeil: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, Beloeil: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MATERIAUX DE LA HUNELLE SA, employees, financial statistics.