ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY
Private companiesNondepository Credit Institutions • ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY

Contactgegevens ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Komijnstraat 1,9000, België

Telefoon (phone): 09 224 24 51 09 224 24 51

Fax (fax): 09 224 22 41 09 224 22 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY
Products information ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY

BTW identificatienummer (tax): BE07886230468
Ondernemingsnummer: 2842132568
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY
(Get full report from official database of BE for ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY
Addition kinds of activities for ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
384502. Elektrotherapeutisch apparaat | Electrotherapeutic apparatus
22219903. Marquisettes, kunstmatige vezel | Marquisettes, manmade fiber
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
52519901. Bouwers hardware | Builders' hardware
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: VOKANS

    Type: Vaste Job

    Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY in sociale netwerken
Look for responds of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. Laat een reactie achter voor ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. Leave a respond for ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY. ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY op de google maps. Adres en contacten ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY
Location of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY on the google maps. Address and contacts of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY

Andere gerelateerde bedrijven als come ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: Oikonde Antwerpen VZW | Séfico S.C.C. | Cat Benelux | Jawa N.V. | BAEC sprl Bureau d'Architecture et d'Engineering Caelen

Other related companies as ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY: Oikonde Antwerpen VZW | Séfico S.C.C. | Cat Benelux | Jawa N.V. | BAEC sprl Bureau d'Architecture et d'Engineering Caelen

ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07886230468. Het bedrijf ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY bevindt zich op het adres: Komijnstraat 1,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, openstaande posities, locatie van ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is a company, that was registered 2008 in Gent region, Belgium. Full name of company is ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, company assigned to the tax number BE07886230468. The company ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is located at the address: Komijnstraat 1,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY were not found.
The main activity of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY is not available. You also can look at reviews of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, open positions, location of ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACE-ALL CLOTHING & EMBROIDERY, employees, financial statistics.