Daemen Bouwbedrijf BVBA

Contactgegevens Daemen Bouwbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daemen Bouwbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daemen Bouwbedrijf BVBA

Regio (region): Zonhoven, België

Adres (address): Donkweg 12,3520, België

Telefoon (phone): 011 81 32 90 011 81 32 90

Fax (fax): 011 81 74 70 011 81 74 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daemen Bouwbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daemen Bouwbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daemen Bouwbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daemen Bouwbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daemen Bouwbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daemen Bouwbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daemen Bouwbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daemen Bouwbedrijf BVBA
Products information Daemen Bouwbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09357299804
Ondernemingsnummer: 9951385498
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Daemen Bouwbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daemen Bouwbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Daemen Bouwbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daemen Bouwbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Daemen Bouwbedrijf BVBA

2677. enveloppen | Envelopes
204101. Meel | Flour
07210301. Ziektebeheersdiensten bezorgen | Crop disease control services
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
30110204. Fietsbanden, pneumatisch | Bicycle tires, pneumatic
31610000. Bagage | Luggage
35419915. Ultrasone metalen snijwerktuigen | Ultrasonic metal cutting machine tools
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)

Werken bij Daemen Bouwbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daemen Bouwbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daemen Bouwbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daemen Bouwbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Daemen Bouwbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Daemen Bouwbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daemen Bouwbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Daemen Bouwbedrijf BVBA. Daemen Bouwbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daemen Bouwbedrijf BVBA. Leave a respond for Daemen Bouwbedrijf BVBA. Daemen Bouwbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daemen Bouwbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Daemen Bouwbedrijf BVBA
Location of Daemen Bouwbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Daemen Bouwbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Daemen Bouwbedrijf BVBA Daemen Bouwbedrijf BVBA: P & M Technology BVBA | D'M & S FACILITIES NV | BUREAU MAKART SPRL | Dubois vutera sa | sterkendries john

Other related companies as Daemen Bouwbedrijf BVBA: P & M Technology BVBA | D'M & S FACILITIES NV | BUREAU MAKART SPRL | Dubois vutera sa | sterkendries john

Daemen Bouwbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Zonhoven, België. De volledige naam van het bedrijf is Daemen Bouwbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09357299804. Het bedrijf Daemen Bouwbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Donkweg 12,3520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Daemen Bouwbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daemen Bouwbedrijf BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daemen Bouwbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daemen Bouwbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Daemen Bouwbedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Daemen Bouwbedrijf BVBA is a company, that was registered 2015 in Zonhoven region, Belgium. Full name of company is Daemen Bouwbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE09357299804. The company Daemen Bouwbedrijf BVBA is located at the address: Donkweg 12,3520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Daemen Bouwbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Daemen Bouwbedrijf BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Daemen Bouwbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Daemen Bouwbedrijf BVBA, open positions, location of Daemen Bouwbedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daemen Bouwbedrijf BVBA, Zonhoven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daemen Bouwbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daemen Bouwbedrijf BVBA, Zonhoven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daemen Bouwbedrijf BVBA, employees, financial statistics.