B TO BE HUGO BOS STORE

Contactgegevens B TO BE HUGO BOS STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B TO BE HUGO BOS STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

B TO BE HUGO BOS STORE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Meir 8,2000, België

Telefoon (phone): 03 227 42 29 03 227 42 29

Fax (fax): 03 227 46 62 03 227 46 62

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B TO BE HUGO BOS STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B TO BE HUGO BOS STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B TO BE HUGO BOS STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B TO BE HUGO BOS STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B TO BE HUGO BOS STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B TO BE HUGO BOS STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B TO BE HUGO BOS STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B TO BE HUGO BOS STORE
Products information B TO BE HUGO BOS STORE

BTW identificatienummer (tax): BE01711364746
Ondernemingsnummer: 4258819580
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in B TO BE HUGO BOS STORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B TO BE HUGO BOS STORE
(Get full report from official database of BE for B TO BE HUGO BOS STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor B TO BE HUGO BOS STORE
Addition kinds of activities for B TO BE HUGO BOS STORE

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
38250328. Volt-ohm milliammeters | Volt-ohm milliammeters
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
44910200. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
49250105. Vervaardigd gas, productie en distributie | Manufactured gas, production and distribution
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials

Werken bij B TO BE HUGO BOS STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B TO BE HUGO BOS STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B TO BE HUGO BOS STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B TO BE HUGO BOS STORE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van B TO BE HUGO BOS STORE in sociale netwerken
Look for responds of B TO BE HUGO BOS STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor B TO BE HUGO BOS STORE. Laat een reactie achter voor B TO BE HUGO BOS STORE. B TO BE HUGO BOS STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B TO BE HUGO BOS STORE. Leave a respond for B TO BE HUGO BOS STORE. B TO BE HUGO BOS STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B TO BE HUGO BOS STORE op de google maps. Adres en contacten B TO BE HUGO BOS STORE
Location of B TO BE HUGO BOS STORE on the google maps. Address and contacts of B TO BE HUGO BOS STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come B TO BE HUGO BOS STORE B TO BE HUGO BOS STORE: AUTOSECURITE SCA STATION D'INSPECTION | Boven Yvo NV | AGRAFRESH BVBA | Clerfayt Assurances SPRL | Montanus NV

Other related companies as B TO BE HUGO BOS STORE: AUTOSECURITE SCA STATION D'INSPECTION | Boven Yvo NV | AGRAFRESH BVBA | Clerfayt Assurances SPRL | Montanus NV

B TO BE HUGO BOS STORE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is B TO BE HUGO BOS STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711364746. Het bedrijf B TO BE HUGO BOS STORE bevindt zich op het adres: Meir 8,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in B TO BE HUGO BOS STORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B TO BE HUGO BOS STORE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B TO BE HUGO BOS STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B TO BE HUGO BOS STORE, openstaande posities, locatie van B TO BE HUGO BOS STORE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B TO BE HUGO BOS STORE is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is B TO BE HUGO BOS STORE, company assigned to the tax number BE01711364746. The company B TO BE HUGO BOS STORE is located at the address: Meir 8,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in B TO BE HUGO BOS STORE were not found.
The main activity of B TO BE HUGO BOS STORE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B TO BE HUGO BOS STORE is not available. You also can look at reviews of B TO BE HUGO BOS STORE, open positions, location of B TO BE HUGO BOS STORE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B TO BE HUGO BOS STORE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B TO BE HUGO BOS STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B TO BE HUGO BOS STORE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B TO BE HUGO BOS STORE, employees, financial statistics.