Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA

Contactgegevens Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Transcontinentaalweg 2,2030, België

Telefoon (phone): 03 541 84 49; 0475 97 78 12 03 541 84 49; 0475 97 78 12

Fax (fax): 03 541 83 03 03 541 83 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA
Products information Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02179107666
Ondernemingsnummer: 2914916992
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 827,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA
Addition kinds of activities for Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA

8069. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric
204801. Granen, korrels en zaden op basis van voedingsmiddelen | Cereal-, grain-, and seed-based feeds
327207. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
22110901. Bandage doeken, katoen | Bandage cloths, cotton
28610101. Aceton, natuurlijk | Acetone, natural
35790202. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used
60290000. Commerciële banken, nv | Commercial banks, nec
79930401. Gokkenbedrijven die munten bedienen | Gambling establishments operating coin-operated machines

Werken bij Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

 • Elektromechanieker (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingezet op onze productiesite te Oudenaarde. Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van alle betonverwerkingsinstallaties. Je gaat ook preventief te werk, zodat de productie steeds optimaal blijft functioneren. Je waakt hierdoor een veilige werkomgeving. Er wordt een interne opleiding voorzien.

 • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Axis

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

 • Transportplanner (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: HET STRIJKHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

 • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: COMFORT GROEP

  Type: Dienstenchequebaan

  Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

 • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FACT SECURITY

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • Bediende payroll (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Leave a respond for Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA. Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA
Location of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: CONVAINCRE SPRL | Listo | GREPDON GEERT BVBA | Omega Pharma N.V. | ASBL Corih

Other related companies as Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA: CONVAINCRE SPRL | Listo | GREPDON GEERT BVBA | Omega Pharma N.V. | ASBL Corih

Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02179107666. Het bedrijf Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Transcontinentaalweg 2,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 827,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE02179107666. The company Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is located at the address: Transcontinentaalweg 2,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 827,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA were not found.
The main activity of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, open positions, location of Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Refrigerated Traler Rentals Belgium BVBA, employees, financial statistics.