Lathouwers

Contactgegevens Lathouwers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lathouwers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lathouwers

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Breendonkstraat 211-248,2830, België

Telefoon (phone): +32 (4) 340-32-84 +32 (4) 340-32-84

Fax (fax): +32 (71) 344-85-65 +32 (71) 344-85-65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lathouwers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lathouwers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lathouwers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lathouwers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lathouwers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lathouwers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lathouwers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lathouwers
Products information Lathouwers

BTW identificatienummer (tax): BE02834442138
Ondernemingsnummer: 2025573730
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Lathouwers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lathouwers
(Get full report from official database of BE for Lathouwers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lathouwers
Addition kinds of activities for Lathouwers

34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
35319907. Mud jacks | Mud jacks
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
55719905. Motor onderdelen en accessoires | Motorcycle parts and accessories
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive
79480201. Auto race track operatie | Auto race track operation

Werken bij Lathouwers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lathouwers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lathouwers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lathouwers. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

 • Heftruckchauffeur (tijdelijk) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de andere magazijnier sta je in voor de aan- & afvoer van de goederen van/naar magazijn & productie.

 • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

 • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

 • Projectleider hout (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

 • Account Manager KW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

  Type: Vaste Job

  Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

 • Verwarmingstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor het onderhoud, de exploitatie en herstellingen van technische installaties in de energiesector zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verwarmingsinstallaties. Je voert logische en efficiënte diagnoses uit voor de problemen en stelt ook oplossingen voor aan de klant. Je volgt technische voorschriften op, voert bijkomende werken uit en rapporteert aan de verantwoordelijke.

 • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

 • hulpkok (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van Lathouwers in sociale netwerken
Look for responds of Lathouwers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lathouwers. Laat een reactie achter voor Lathouwers. Lathouwers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lathouwers. Leave a respond for Lathouwers. Lathouwers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lathouwers op de google maps. Adres en contacten Lathouwers
Location of Lathouwers on the google maps. Address and contacts of Lathouwers

Andere gerelateerde bedrijven als come Lathouwers Lathouwers: De Leyn R | Belien BVBA | Bureau d'Expertise Nicolaï & Associés SPRL | Argos Security SA | be-Mind SPRL

Other related companies as Lathouwers: De Leyn R | Belien BVBA | Bureau d'Expertise Nicolaï & Associés SPRL | Argos Security SA | be-Mind SPRL

Lathouwers is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is Lathouwers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02834442138. Het bedrijf Lathouwers bevindt zich op het adres: Breendonkstraat 211-248,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Lathouwers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lathouwers is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lathouwers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lathouwers, openstaande posities, locatie van Lathouwers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lathouwers is a company, that was registered 1997 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is Lathouwers, company assigned to the tax number BE02834442138. The company Lathouwers is located at the address: Breendonkstraat 211-248,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Lathouwers were not found.
The main activity of Lathouwers is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lathouwers is not available. You also can look at reviews of Lathouwers, open positions, location of Lathouwers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lathouwers, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lathouwers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lathouwers, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lathouwers, employees, financial statistics.