Sterling Books-The English Bookshop NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Sterling Books-The English Bookshop NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Sterling Books-The English Bookshop NV

Contactgegevens Sterling Books-The English Bookshop NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sterling Books-The English Bookshop NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sterling Books-The English Bookshop NV

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Wolvengracht 38,1000, België

Telefoon (phone): 02 223 62 23 02 223 62 23

Fax (fax): 02 223 62 23 02 223 62 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sterling Books-The English Bookshop NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sterling Books-The English Bookshop NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sterling Books-The English Bookshop NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sterling Books-The English Bookshop NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sterling Books-The English Bookshop NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sterling Books-The English Bookshop NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sterling Books-The English Bookshop NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sterling Books-The English Bookshop NV
Products information Sterling Books-The English Bookshop NV

BTW identificatienummer (tax): BE01945098876
Ondernemingsnummer: 4311279296
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sterling Books-The English Bookshop NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sterling Books-The English Bookshop NV
(Get full report from official database of BE for Sterling Books-The English Bookshop NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sterling Books-The English Bookshop NV
Addition kinds of activities for Sterling Books-The English Bookshop NV

202600. Vloeistofmelk | Fluid milk
07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
12319902. Herstel van antraciet van culm banken | Recovery of anthracite from culm banks
27540300. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
28439901. penetreermiddelen | Penetrants
28440502. Gezichtscrèmes of lotions | Face creams or lotions
50650207. Openbare adresapparatuur | Public address equipment
96310403. Regeling, administratie van nutsbedrijven, provincie overheid | Regulation, administration of utilities, county government

Werken bij Sterling Books-The English Bookshop NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sterling Books-The English Bookshop NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sterling Books-The English Bookshop NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sterling Books-The English Bookshop NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Polyvalent medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze toonaangevende klanten, actief in schrootverwerking, zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker. Een blik op je takenpakket: Naast het bedienen van kranen, sta je ook in als bulldozerchauffeur en verzorg je het interne vervoer van containers op de site. Als kraanmachinist sta je in voor het laden van de shredder machine, de containers en het schroot bestemd voor transport; Als bulldozerchauffeur sta je in voor het laden van stortbunkers, het opduwen van aangeleverde materialen op de site en laden van vrachtwagens met materialen voor transport; Je staat ook in voor het intern vervoer van containers op de site; Curatief of preventief basisonderhoud aan de machines behoort tot jouw takenpakket.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Sterling Books-The English Bookshop NV in sociale netwerken
Look for responds of Sterling Books-The English Bookshop NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sterling Books-The English Bookshop NV. Laat een reactie achter voor Sterling Books-The English Bookshop NV. Sterling Books-The English Bookshop NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sterling Books-The English Bookshop NV. Leave a respond for Sterling Books-The English Bookshop NV. Sterling Books-The English Bookshop NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sterling Books-The English Bookshop NV op de google maps. Adres en contacten Sterling Books-The English Bookshop NV
Location of Sterling Books-The English Bookshop NV on the google maps. Address and contacts of Sterling Books-The English Bookshop NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Sterling Books-The English Bookshop NV Sterling Books-The English Bookshop NV: Lonneville Marcel BVBA | L'ATELIER | Tempo ASBL | Publi Vandewalle BVBA | Diarough N.V.

Other related companies as Sterling Books-The English Bookshop NV: Lonneville Marcel BVBA | L'ATELIER | Tempo ASBL | Publi Vandewalle BVBA | Diarough N.V.

Sterling Books-The English Bookshop NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Sterling Books-The English Bookshop NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01945098876. Het bedrijf Sterling Books-The English Bookshop NV bevindt zich op het adres: Wolvengracht 38,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 198,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sterling Books-The English Bookshop NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sterling Books-The English Bookshop NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sterling Books-The English Bookshop NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sterling Books-The English Bookshop NV, openstaande posities, locatie van Sterling Books-The English Bookshop NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sterling Books-The English Bookshop NV is a company, that was registered 2004 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Sterling Books-The English Bookshop NV, company assigned to the tax number BE01945098876. The company Sterling Books-The English Bookshop NV is located at the address: Wolvengracht 38,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 198,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sterling Books-The English Bookshop NV were not found.
The main activity of Sterling Books-The English Bookshop NV is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sterling Books-The English Bookshop NV is not available. You also can look at reviews of Sterling Books-The English Bookshop NV, open positions, location of Sterling Books-The English Bookshop NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sterling Books-The English Bookshop NV, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sterling Books-The English Bookshop NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sterling Books-The English Bookshop NV, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sterling Books-The English Bookshop NV, employees, financial statistics.