GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA

Contactgegevens GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA

Regio (region): Staden, België

Adres (address): Sint-Jansstraat 85,8840, België

Telefoon (phone): 051 70 57 47 051 70 57 47

Fax (fax): 051 70 42 99 051 70 42 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA
Products information GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04659271240
Ondernemingsnummer: 6052062988
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA
(Get full report from official database of BE for GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA
Addition kinds of activities for GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
24119904. Stumping voor terpentijn of poeder productie | Stumping for turpentine or powder manufacturing
26219903. Kabel of jute papier | Rope or jute paper
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec

Werken bij GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student - Bakkerij Heusden (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JOBSTUDENTEN ZORGKUNDIGE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SINT JOZEF - ZUSTERKENS DER ARMEN

    Type: Studentenjob

    VERZORGING VAN OUDEREN IN EEN WOONZORGCENTRUM WEEKENDWERK

  • Zelfstandige eerstelijnspsycholoog (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Lokaal Multidisciplinair Netwerk Centraal West-Vlaanderen

    Type: Zelfstandige activiteit

    De eerstelijnspsycholoog (ELP) biedt ondersteuning aan de eerstelijn in het screenen en opvangen van patiënten met een lichte psychische problematiek. M.a.w. kan de ELP advies geven, een patiënt screenen en na overleg eventueel een kortdurende en oplossingsgerichte behandeling opstarten. Indien nodig, wordt samen met de huisarts en de patiënt gezocht naar een gepaste doorverwijzing in 1ste, 2de of 3de lijn. De zelfstandige eerstelijnspsycholoog houdt een 8-tal uur per week consultaties in het Eerstelijnshuis. Uurrooster in overleg te bepalen. • U heeft een overeenkomst van onbepaalde duur • U vertrekt in uw begeleiding steeds vanuit een generalistische visie en vanuit de stepped-care gedachte. • U staat in voor screening en detectie, diagnostiek, indicatiestelling en kortdurende behandeling i.f.v. preventie, activering of herstel van evenwicht. • U verwijst door naar gespecialiseerd aanbod indien nodig (dit steeds op doorverwijzing vanuit en in overleg met de huisarts) en onderhoudt hiertoe goede contacten met de GGZ-actoren uit het netwerk • U registreert uw patiëntcontacten in een standaarddocument.

Zoek naar antwoorden van GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. Laat een reactie achter voor GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. Leave a respond for GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA. GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA op de google maps. Adres en contacten GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA
Location of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA on the google maps. Address and contacts of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: Nys Driesen NV | Cook & Cool NV | Olympia NV | Shidokan | Sterling Silver Productions

Other related companies as GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA: Nys Driesen NV | Cook & Cool NV | Olympia NV | Shidokan | Sterling Silver Productions

GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Staden, België. De volledige naam van het bedrijf is GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04659271240. Het bedrijf GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Jansstraat 85,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, openstaande posities, locatie van GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is a company, that was registered 2011 in Staden region, Belgium. Full name of company is GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, company assigned to the tax number BE04659271240. The company GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is located at the address: Sint-Jansstraat 85,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA were not found.
The main activity of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA is not available. You also can look at reviews of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, open positions, location of GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, Staden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, Staden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODDERIS FIDUCIAIRE BVBA, employees, financial statistics.