FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL

Contactgegevens FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL

Regio (region): Philippeville, België

Adres (address): Rue de France 45,5600, België

Telefoon (phone): 071 66 86 99; 071 66 88 20 071 66 86 99; 071 66 88 20

Fax (fax): 071 66 85 98 071 66 85 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL
Products information FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03197814941
Ondernemingsnummer: 2234039306
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL
(Get full report from official database of BE for FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL
Addition kinds of activities for FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL

25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
75360000. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
89990201. Kunst restauratie | Art restoration

Werken bij FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

Zoek naar antwoorden van FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. Laat een reactie achter voor FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. Leave a respond for FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL. FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL op de google maps. Adres en contacten FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL
Location of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL on the google maps. Address and contacts of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: Cortil (Le) | Blontrock Studiebureau BVBA | Glevi-Pack International N.V. | Neyt N.V. | Hilde Crevits

Other related companies as FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL: Cortil (Le) | Blontrock Studiebureau BVBA | Glevi-Pack International N.V. | Neyt N.V. | Hilde Crevits

FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Philippeville, België. De volledige naam van het bedrijf is FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03197814941. Het bedrijf FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL bevindt zich op het adres: Rue de France 45,5600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, openstaande posities, locatie van FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is a company, that was registered 1989 in Philippeville region, Belgium. Full name of company is FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, company assigned to the tax number BE03197814941. The company FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is located at the address: Rue de France 45,5600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL were not found.
The main activity of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL is not available. You also can look at reviews of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, open positions, location of FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, Philippeville: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, Philippeville: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIDUCIAIRE BLAVIER & ASS SPRL, employees, financial statistics.