Comptapro

Contactgegevens Comptapro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptapro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptapro

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Landmeterstraat 10,1080, België

Telefoon (phone): 02 410 01 22; 0477 81 42 87 02 410 01 22; 0477 81 42 87

Fax (fax): 02 410 01 26 02 410 01 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptapro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptapro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptapro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptapro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptapro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptapro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptapro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptapro
Products information Comptapro

BTW identificatienummer (tax): BE09733306884
Ondernemingsnummer: 6514038085
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Comptapro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptapro
(Get full report from official database of BE for Comptapro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptapro
Addition kinds of activities for Comptapro

381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
28920204. Cycloniet, rdx | Cyclonite, rdx
32510000. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
50870102. Schoonheidssalon apparatuur en benodigdheden | Beauty parlor equipment and supplies
86410501. Condominium vereniging | Condominium association

Werken bij Comptapro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptapro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptapro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptapro. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Comptapro in sociale netwerken
Look for responds of Comptapro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptapro. Laat een reactie achter voor Comptapro. Comptapro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptapro. Leave a respond for Comptapro. Comptapro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptapro op de google maps. Adres en contacten Comptapro
Location of Comptapro on the google maps. Address and contacts of Comptapro

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptapro Comptapro: Bellekens E & Co | Schiffeleers Glas NV | Degrauwe | Van Goubergen PM gcv | Cobelpa

Other related companies as Comptapro: Bellekens E & Co | Schiffeleers Glas NV | Degrauwe | Van Goubergen PM gcv | Cobelpa

Comptapro is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Comptapro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09733306884. Het bedrijf Comptapro bevindt zich op het adres: Landmeterstraat 10,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Comptapro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comptapro is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptapro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptapro, openstaande posities, locatie van Comptapro op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Comptapro is a company, that was registered 1986 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Comptapro, company assigned to the tax number BE09733306884. The company Comptapro is located at the address: Landmeterstraat 10,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Comptapro were not found.
The main activity of Comptapro is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptapro is not available. You also can look at reviews of Comptapro, open positions, location of Comptapro on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptapro, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptapro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptapro, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptapro, employees, financial statistics.