OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE
Private companiesMotor Freight Transportation • OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE

Contactgegevens OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Kroonlaan 330,1050, België

Telefoon (phone): 02 511 64 00; 02 648 54 00; 02 643 35 31 02 511 64 00; 02 648 54 00; 02 643 35 31

Fax (fax): 02 648 51 54 02 648 51 54

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE
Products information OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE

BTW identificatienummer (tax): BE08562438964
Ondernemingsnummer: 8842315673
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE
(Get full report from official database of BE for OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE
Addition kinds of activities for OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE

1794. Uitboren | Excavation work
331500. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
22540106. Uniepakken, breien | Union suits, knit
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
36710201. Electron beam (beta ray) generator buizen | Electron beam (beta ray) generator tubes
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type

Werken bij OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE in sociale netwerken
Look for responds of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. Laat een reactie achter voor OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. Leave a respond for OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE. OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE op de google maps. Adres en contacten OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE
Location of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE on the google maps. Address and contacts of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: Topfloor NV | Audy Laurence | Image building | NV Uffizi SA | World Courier - Techswap

Other related companies as OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE: Topfloor NV | Audy Laurence | Image building | NV Uffizi SA | World Courier - Techswap

OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08562438964. Het bedrijf OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE bevindt zich op het adres: Kroonlaan 330,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, openstaande posities, locatie van OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is a company, that was registered 2005 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, company assigned to the tax number BE08562438964. The company OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is located at the address: Kroonlaan 330,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE were not found.
The main activity of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE is not available. You also can look at reviews of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, open positions, location of OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFFICE INTERNATIONAL DE LIBRAIRIE, employees, financial statistics.