Markies van Carrabas

Particuliere bedrijvencommunicatie • Markies van Carrabas
Private companiesCommunications • Markies van Carrabas

Contactgegevens Markies van Carrabas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Markies van Carrabas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Markies van Carrabas

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Minderbroedersstraat 9-11,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 58 58 011 22 58 58

Fax (fax): 011 22 58 58 011 22 58 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Markies van Carrabas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Markies van Carrabas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Markies van Carrabas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Markies van Carrabas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Markies van Carrabas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Markies van Carrabas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Markies van Carrabas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Markies van Carrabas
Products information Markies van Carrabas

BTW identificatienummer (tax): BE02352416992
Ondernemingsnummer: 6708221435
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Markies van Carrabas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Markies van Carrabas
(Get full report from official database of BE for Markies van Carrabas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Markies van Carrabas
Addition kinds of activities for Markies van Carrabas

484100. Kabel- en andere betaaltelevisie | Cable and other pay television services
508203. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
17310301. Kabeltelevisie installatie | Cable television installation
17710302. Oprijlaan aannemer | Driveway contractor
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
50130101. Dynamo's | Alternators
72990602. Auto titel en tag service aan particulieren | Car title and tag service to individuals
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij Markies van Carrabas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Markies van Carrabas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Markies van Carrabas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Markies van Carrabas. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • HUISHOUDHULP Herenthout - Direct VAST contract mét maaltijdcheques (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Huishoudhulp regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Halle Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van Markies van Carrabas in sociale netwerken
Look for responds of Markies van Carrabas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Markies van Carrabas. Laat een reactie achter voor Markies van Carrabas. Markies van Carrabas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Markies van Carrabas. Leave a respond for Markies van Carrabas. Markies van Carrabas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Markies van Carrabas op de google maps. Adres en contacten Markies van Carrabas
Location of Markies van Carrabas on the google maps. Address and contacts of Markies van Carrabas

Andere gerelateerde bedrijven als come Markies van Carrabas Markies van Carrabas: On Line Security | Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | De Kinder Hardware NV | Burdock Consultants Belgium | Bouwcentrum Antwerpen

Other related companies as Markies van Carrabas: On Line Security | Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | De Kinder Hardware NV | Burdock Consultants Belgium | Bouwcentrum Antwerpen

Markies van Carrabas is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Markies van Carrabas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02352416992. Het bedrijf Markies van Carrabas bevindt zich op het adres: Minderbroedersstraat 9-11,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Markies van Carrabas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Markies van Carrabas is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Markies van Carrabas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Markies van Carrabas, openstaande posities, locatie van Markies van Carrabas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Markies van Carrabas is a company, that was registered 1993 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Markies van Carrabas, company assigned to the tax number BE02352416992. The company Markies van Carrabas is located at the address: Minderbroedersstraat 9-11,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Markies van Carrabas were not found.
The main activity of Markies van Carrabas is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Markies van Carrabas is not available. You also can look at reviews of Markies van Carrabas, open positions, location of Markies van Carrabas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Markies van Carrabas, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Markies van Carrabas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Markies van Carrabas, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Markies van Carrabas, employees, financial statistics.