C.R.V. Société Générale du Bâtiment

Contactgegevens C.R.V. Société Générale du Bâtiment: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.R.V. Société Générale du Bâtiment: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.R.V. Société Générale du Bâtiment

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Boergondiëstraat 38,1190, België

Telefoon (phone): 02 223 39 29 02 223 39 29

Fax (fax): +32 (11) 238-65-53 +32 (11) 238-65-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.R.V. Société Générale du Bâtiment: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.R.V. Société Générale du Bâtiment"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.R.V. Société Générale du Bâtiment"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.R.V. Société Générale du Bâtiment, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.R.V. Société Générale du Bâtiment. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.R.V. Société Générale du Bâtiment, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.R.V. Société Générale du Bâtiment. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.R.V. Société Générale du Bâtiment
Products information C.R.V. Société Générale du Bâtiment

BTW identificatienummer (tax): BE02746826171
Ondernemingsnummer: 5199798583
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.R.V. Société Générale du Bâtiment zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.R.V. Société Générale du Bâtiment
(Get full report from official database of BE for C.R.V. Société Générale du Bâtiment)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.R.V. Société Générale du Bâtiment
Addition kinds of activities for C.R.V. Société Générale du Bâtiment

323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
20260107. Melk, gereconstitueerd | Milk, reconstituted
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
24930403. Dakplaat, onverzadigd | Roofing board, unsaturated
32920103. Geweven, geweven amosite asbest | Felt, woven amosite asbestos
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental
73899946. Naaien aannemer | Sewing contractor

Werken bij C.R.V. Société Générale du Bâtiment: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.R.V. Société Générale du Bâtiment: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.R.V. Société Générale du Bâtiment. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.R.V. Société Générale du Bâtiment. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van C.R.V. Société Générale du Bâtiment in sociale netwerken
Look for responds of C.R.V. Société Générale du Bâtiment in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.R.V. Société Générale du Bâtiment. Laat een reactie achter voor C.R.V. Société Générale du Bâtiment. C.R.V. Société Générale du Bâtiment bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.R.V. Société Générale du Bâtiment. Leave a respond for C.R.V. Société Générale du Bâtiment. C.R.V. Société Générale du Bâtiment on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.R.V. Société Générale du Bâtiment op de google maps. Adres en contacten C.R.V. Société Générale du Bâtiment
Location of C.R.V. Société Générale du Bâtiment on the google maps. Address and contacts of C.R.V. Société Générale du Bâtiment

Andere gerelateerde bedrijven als come C.R.V. Société Générale du Bâtiment C.R.V. Société Générale du Bâtiment: GARAGE PESALOVO | Cofigest | Jori NV | Vondelmolen N.V. | Personnal

Other related companies as C.R.V. Société Générale du Bâtiment: GARAGE PESALOVO | Cofigest | Jori NV | Vondelmolen N.V. | Personnal

C.R.V. Société Générale du Bâtiment is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is C.R.V. Société Générale du Bâtiment, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02746826171. Het bedrijf C.R.V. Société Générale du Bâtiment bevindt zich op het adres: Boergondiëstraat 38,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.R.V. Société Générale du Bâtiment zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.R.V. Société Générale du Bâtiment is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.R.V. Société Générale du Bâtiment is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.R.V. Société Générale du Bâtiment, openstaande posities, locatie van C.R.V. Société Générale du Bâtiment op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.R.V. Société Générale du Bâtiment is a company, that was registered 2002 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is C.R.V. Société Générale du Bâtiment, company assigned to the tax number BE02746826171. The company C.R.V. Société Générale du Bâtiment is located at the address: Boergondiëstraat 38,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.R.V. Société Générale du Bâtiment were not found.
The main activity of C.R.V. Société Générale du Bâtiment is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.R.V. Société Générale du Bâtiment is not available. You also can look at reviews of C.R.V. Société Générale du Bâtiment, open positions, location of C.R.V. Société Générale du Bâtiment on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.R.V. Société Générale du Bâtiment, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.R.V. Société Générale du Bâtiment, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.R.V. Société Générale du Bâtiment, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.R.V. Société Générale du Bâtiment, employees, financial statistics.