Copyright Art Architecuture Bookshop

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Copyright Art Architecuture Bookshop
Private companiesReal Estate • Copyright Art Architecuture Bookshop

Contactgegevens Copyright Art Architecuture Bookshop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Copyright Art Architecuture Bookshop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Copyright Art Architecuture Bookshop

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Nationalestraat 28A,2000, België

Telefoon (phone): 03 232 94 16 03 232 94 16

Fax (fax): +32 (64) 319-35-87 +32 (64) 319-35-87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Copyright Art Architecuture Bookshop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Copyright Art Architecuture Bookshop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Copyright Art Architecuture Bookshop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Copyright Art Architecuture Bookshop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Copyright Art Architecuture Bookshop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Copyright Art Architecuture Bookshop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Copyright Art Architecuture Bookshop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Copyright Art Architecuture Bookshop
Products information Copyright Art Architecuture Bookshop

BTW identificatienummer (tax): BE09507263183
Ondernemingsnummer: 1894561767
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Copyright Art Architecuture Bookshop zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Copyright Art Architecuture Bookshop
(Get full report from official database of BE for Copyright Art Architecuture Bookshop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Copyright Art Architecuture Bookshop
Addition kinds of activities for Copyright Art Architecuture Bookshop

17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
38610201. Kasten, cassette film overdracht | Cabinets, cassette film transfer
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
59639901. colporteurs | Canvassers
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental

Werken bij Copyright Art Architecuture Bookshop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Copyright Art Architecuture Bookshop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Copyright Art Architecuture Bookshop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Copyright Art Architecuture Bookshop. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • OPERATOR EXTRUSIE 5 PLOEGEN (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar een operator extrusie. U bent verantwoordelijk voor de opstart en vlot verloop van het productieproces: U levert de juiste grondstoffen aan de juiste machines met behulp van een heftruck. U sluit de machine aan op de juiste grondstoftoevoer. Volgens een wisselend systeem staat u in voor het monteren van matrijzen in machines. U stelt de parameters in op de productielijnen en start de machines op. U controleert de proces- en productparameters en past ze aan indien nodig. U vervangt defecte onderdelen en staat in voor kleine technische onderhoudswerken. U verzekert een correcte en tijdige registratie van het productieproces: u registreert productiegegevens in het softwaresysteem en vult productiebons correct in. Daarnaast registreert u de uitgevoerde taken van preventief onderhoud. U werkt in een specifiek uurrooster volgens 5 ploegen.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van Copyright Art Architecuture Bookshop in sociale netwerken
Look for responds of Copyright Art Architecuture Bookshop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Copyright Art Architecuture Bookshop. Laat een reactie achter voor Copyright Art Architecuture Bookshop. Copyright Art Architecuture Bookshop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Copyright Art Architecuture Bookshop. Leave a respond for Copyright Art Architecuture Bookshop. Copyright Art Architecuture Bookshop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Copyright Art Architecuture Bookshop op de google maps. Adres en contacten Copyright Art Architecuture Bookshop
Location of Copyright Art Architecuture Bookshop on the google maps. Address and contacts of Copyright Art Architecuture Bookshop

Andere gerelateerde bedrijven als come Copyright Art Architecuture Bookshop Copyright Art Architecuture Bookshop: Geens Leon BVBA | Dits Delikatessen NV | Cleaning Partners | Van Hoorickx Studiebureau BVBA | L I H Interprojekt N.V.

Other related companies as Copyright Art Architecuture Bookshop: Geens Leon BVBA | Dits Delikatessen NV | Cleaning Partners | Van Hoorickx Studiebureau BVBA | L I H Interprojekt N.V.

Copyright Art Architecuture Bookshop is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Copyright Art Architecuture Bookshop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507263183. Het bedrijf Copyright Art Architecuture Bookshop bevindt zich op het adres: Nationalestraat 28A,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Copyright Art Architecuture Bookshop zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Copyright Art Architecuture Bookshop is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Copyright Art Architecuture Bookshop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Copyright Art Architecuture Bookshop, openstaande posities, locatie van Copyright Art Architecuture Bookshop op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Copyright Art Architecuture Bookshop is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Copyright Art Architecuture Bookshop, company assigned to the tax number BE09507263183. The company Copyright Art Architecuture Bookshop is located at the address: Nationalestraat 28A,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Copyright Art Architecuture Bookshop were not found.
The main activity of Copyright Art Architecuture Bookshop is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Copyright Art Architecuture Bookshop is not available. You also can look at reviews of Copyright Art Architecuture Bookshop, open positions, location of Copyright Art Architecuture Bookshop on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Copyright Art Architecuture Bookshop, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Copyright Art Architecuture Bookshop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Copyright Art Architecuture Bookshop, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Copyright Art Architecuture Bookshop, employees, financial statistics.