Coopération Education Culture

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Coopération Education Culture
Private companiesMotor Freight Transportation • Coopération Education Culture

Contactgegevens Coopération Education Culture: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coopération Education Culture: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coopération Education Culture

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Jozef II straat 18,1000, België

Telefoon (phone): 02 217 90 71 02 217 90 71

Fax (fax): +32 (61) 579-75-26 +32 (61) 579-75-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coopération Education Culture: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coopération Education Culture"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coopération Education Culture"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coopération Education Culture, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coopération Education Culture. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coopération Education Culture, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coopération Education Culture. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coopération Education Culture
Products information Coopération Education Culture

BTW identificatienummer (tax): BE07912872314
Ondernemingsnummer: 6306396484
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Coopération Education Culture zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coopération Education Culture
(Get full report from official database of BE for Coopération Education Culture)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coopération Education Culture
Addition kinds of activities for Coopération Education Culture

0211. Rundvee veevoederjes | Beef cattle feedlots
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
50230107. Tupperware | Tupperware
72190101. Kledingmakerij, materiaal van de klant | Dressmaking service, material owned by customer

Werken bij Coopération Education Culture: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coopération Education Culture: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coopération Education Culture. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coopération Education Culture. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • HUISHOUDHULPEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen : Schoonmaken Wassen Strijken in mindere mate ook : Maaltijden bereiden Boodschappen doen

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Schilder (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHOLENGROEP Fluxus

    Type: Vaste Job

    Wat is het doel van de functie? Je staat in voor het opfrissen van schoolgebouwen en het schilderen van gerenoveerde ruimtes. Wat zijn je taken? Je voert zowel binnen als buiten schilderwerken uit. Je legt linoleum. Je werkt bezettingswerken bij. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

Zoek naar antwoorden van Coopération Education Culture in sociale netwerken
Look for responds of Coopération Education Culture in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coopération Education Culture. Laat een reactie achter voor Coopération Education Culture. Coopération Education Culture bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coopération Education Culture. Leave a respond for Coopération Education Culture. Coopération Education Culture on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coopération Education Culture op de google maps. Adres en contacten Coopération Education Culture
Location of Coopération Education Culture on the google maps. Address and contacts of Coopération Education Culture

Andere gerelateerde bedrijven als come Coopération Education Culture Coopération Education Culture: Bercq M | COMPUTER SERVICES SOLUTIONS NV | MEGAMAX SA | Color Store (The) | Sococ M

Other related companies as Coopération Education Culture: Bercq M | COMPUTER SERVICES SOLUTIONS NV | MEGAMAX SA | Color Store (The) | Sococ M

Coopération Education Culture is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Coopération Education Culture, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07912872314. Het bedrijf Coopération Education Culture bevindt zich op het adres: Jozef II straat 18,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Coopération Education Culture zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coopération Education Culture is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coopération Education Culture is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coopération Education Culture, openstaande posities, locatie van Coopération Education Culture op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Coopération Education Culture is a company, that was registered 1999 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Coopération Education Culture, company assigned to the tax number BE07912872314. The company Coopération Education Culture is located at the address: Jozef II straat 18,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Coopération Education Culture were not found.
The main activity of Coopération Education Culture is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Coopération Education Culture is not available. You also can look at reviews of Coopération Education Culture, open positions, location of Coopération Education Culture on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coopération Education Culture, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coopération Education Culture, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coopération Education Culture, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coopération Education Culture, employees, financial statistics.