Carrefour du Livre

Contactgegevens Carrefour du Livre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrefour du Livre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrefour du Livre

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 100,5000, België

Telefoon (phone): 081 22 79 10 081 22 79 10

Fax (fax): 081 24 11 50 081 24 11 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrefour du Livre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrefour du Livre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrefour du Livre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrefour du Livre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrefour du Livre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrefour du Livre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrefour du Livre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrefour du Livre
Products information Carrefour du Livre

BTW identificatienummer (tax): BE03112121582
Ondernemingsnummer: 4266510009
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Carrefour du Livre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrefour du Livre
(Get full report from official database of BE for Carrefour du Livre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrefour du Livre
Addition kinds of activities for Carrefour du Livre

3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
5211. Timmerhout en andere bouwmaterialen | Lumber and other building materials
238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
28330207. Cocaine en derivaten | Cocaine and derivatives
33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij Carrefour du Livre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrefour du Livre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrefour du Livre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrefour du Livre. Looking for open vacancies in other companies

  • Dynamische medewerker bakkerij (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lummen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor een bakkerij.  Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Aanspreekpunt voor de klanten - Bediening - Kassawerk - Werkplek op orde houden

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Carrefour du Livre in sociale netwerken
Look for responds of Carrefour du Livre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrefour du Livre. Laat een reactie achter voor Carrefour du Livre. Carrefour du Livre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrefour du Livre. Leave a respond for Carrefour du Livre. Carrefour du Livre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrefour du Livre op de google maps. Adres en contacten Carrefour du Livre
Location of Carrefour du Livre on the google maps. Address and contacts of Carrefour du Livre

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrefour du Livre Carrefour du Livre: Degros NV | Euro-Koi | CTR B.V.B.A. | Dyna Chains B.V.B.A. | The Parking Lot

Other related companies as Carrefour du Livre: Degros NV | Euro-Koi | CTR B.V.B.A. | Dyna Chains B.V.B.A. | The Parking Lot

Carrefour du Livre is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrefour du Livre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03112121582. Het bedrijf Carrefour du Livre bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 100,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 205,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Carrefour du Livre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrefour du Livre is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrefour du Livre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrefour du Livre, openstaande posities, locatie van Carrefour du Livre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrefour du Livre is a company, that was registered 1991 in Namur region, Belgium. Full name of company is Carrefour du Livre, company assigned to the tax number BE03112121582. The company Carrefour du Livre is located at the address: Rue de Bruxelles 100,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 205,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Carrefour du Livre were not found.
The main activity of Carrefour du Livre is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrefour du Livre is not available. You also can look at reviews of Carrefour du Livre, open positions, location of Carrefour du Livre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrefour du Livre, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrefour du Livre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrefour du Livre, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrefour du Livre, employees, financial statistics.