Brüsel

Contactgegevens Brüsel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brüsel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brüsel

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Anspachlaan 100,1000, België

Telefoon (phone): 02 502 35 52 02 502 35 52

Fax (fax): 02 502 35 52 02 502 35 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brüsel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brüsel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brüsel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brüsel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brüsel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brüsel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brüsel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brüsel
Products information Brüsel

BTW identificatienummer (tax): BE04179443359
Ondernemingsnummer: 8144134521
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 731,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Brüsel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brüsel
(Get full report from official database of BE for Brüsel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brüsel
Addition kinds of activities for Brüsel

23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
41199902. Ambulance service | Ambulance service
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij Brüsel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brüsel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brüsel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brüsel. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

  • Jobstudent ZEB Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij ZEB, zorg je ervoor dat de winkel eraltijd netjes bijligt en dat de klanten met raad en daad bijgestaan worden. Alsstudent sta je zelfverzekerd in jouw schoenen en durf je de klant aan tespreken in de winkel. Daarnaast begeleid je de klant bij het afronden van hunaankopen door een goede service aan de kassa. Het opplooien van dekledingstukken en meehelpen in de stock hoort tevens tot je dagtaak. Bedrijfsprofiel: ZEB heeft zich van een oorspronkelijke jeansstore,ontwikkeld tot één van de grootste modeketens op de Belgische markt.Ondertussen herbergen zij meer dan 70 diverse merken. Met hun expertise endeskundige uitleg proberen ze iedere klant bij te staan in de zoektocht naarhun eigen look.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LE TRAPPISTE

    Type: Flexijob

    Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van Brüsel in sociale netwerken
Look for responds of Brüsel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brüsel. Laat een reactie achter voor Brüsel. Brüsel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brüsel. Leave a respond for Brüsel. Brüsel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brüsel op de google maps. Adres en contacten Brüsel
Location of Brüsel on the google maps. Address and contacts of Brüsel

Andere gerelateerde bedrijven als come Brüsel Brüsel: ALKADER BVBA | Rêve et Passion | Deconinck NV | LEERHUYS ('T) | De Guffroy Benoit

Other related companies as Brüsel: ALKADER BVBA | Rêve et Passion | Deconinck NV | LEERHUYS ('T) | De Guffroy Benoit

Brüsel is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Brüsel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04179443359. Het bedrijf Brüsel bevindt zich op het adres: Anspachlaan 100,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 731,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Brüsel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brüsel is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brüsel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brüsel, openstaande posities, locatie van Brüsel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brüsel is a company, that was registered 2003 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Brüsel, company assigned to the tax number BE04179443359. The company Brüsel is located at the address: Anspachlaan 100,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 731,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Brüsel were not found.
The main activity of Brüsel is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Brüsel is not available. You also can look at reviews of Brüsel, open positions, location of Brüsel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brüsel, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brüsel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brüsel, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brüsel, employees, financial statistics.