A l'Enseigne du Commissaire Maigret

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • A l'Enseigne du Commissaire Maigret
Private companiesEating and Drinking Places • A l'Enseigne du Commissaire Maigret

Contactgegevens A l'Enseigne du Commissaire Maigret: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A l'Enseigne du Commissaire Maigret: address, phone, fax, email, website, opening hours

A l'Enseigne du Commissaire Maigret

Regio (region): Liège 1 (Liège 2), België

Adres (address): Boulevard de la Constitution 3,4020, België

Telefoon (phone): 04 342 39 17 04 342 39 17

Fax (fax): 04 342 39 17 04 342 39 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A l'Enseigne du Commissaire Maigret: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A l'Enseigne du Commissaire Maigret"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A l'Enseigne du Commissaire Maigret"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A l'Enseigne du Commissaire Maigret, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A l'Enseigne du Commissaire Maigret. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A l'Enseigne du Commissaire Maigret, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A l'Enseigne du Commissaire Maigret. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A l'Enseigne du Commissaire Maigret
Products information A l'Enseigne du Commissaire Maigret

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A l'Enseigne du Commissaire Maigret zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A l'Enseigne du Commissaire Maigret
(Get full report from official database of BE for A l'Enseigne du Commissaire Maigret)

Aanvulling soorten activiteiten voor A l'Enseigne du Commissaire Maigret
Addition kinds of activities for A l'Enseigne du Commissaire Maigret

07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
70320101. Cabin camp | Cabin camp

Werken bij A l'Enseigne du Commissaire Maigret: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A l'Enseigne du Commissaire Maigret: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A l'Enseigne du Commissaire Maigret. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A l'Enseigne du Commissaire Maigret. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Orderpicker Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het distributiecentrum in Olen voorziet CASA al haar winkels van voorraad in heel Europa. CASA beschikt over een gloednieuw magazijn met de nieuwste technologie om het picken te vergemakkelijken. Het distributiecentrum bevindt zich in Olen. Wij zoeken orderpickers die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je maakt de bestellingen klaar voor onze winkels. Je werkt zelfstandig maar ziet je collega's regelmatig passeren. Je bent constant in beweging, je staat niet heel de dag op dezelfde plaats te werken. Er is een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Je werkt met een manuele of electrische transpallet.

  • Teamleader Horeca (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale klant is ASAP op zoek naar een teamleader. •   Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt de gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. •    Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager, ook ben je verantwoordelijk voor de kassa. •    Je maakt de bestellingen, je ontvangt de leveringen en je controleert deze. •    Je bent een echte coach, waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden. •    De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van A l'Enseigne du Commissaire Maigret in sociale netwerken
Look for responds of A l'Enseigne du Commissaire Maigret in social networks

Lees alle opmerkingen voor A l'Enseigne du Commissaire Maigret. Laat een reactie achter voor A l'Enseigne du Commissaire Maigret. A l'Enseigne du Commissaire Maigret bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A l'Enseigne du Commissaire Maigret. Leave a respond for A l'Enseigne du Commissaire Maigret. A l'Enseigne du Commissaire Maigret on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A l'Enseigne du Commissaire Maigret op de google maps. Adres en contacten A l'Enseigne du Commissaire Maigret
Location of A l'Enseigne du Commissaire Maigret on the google maps. Address and contacts of A l'Enseigne du Commissaire Maigret

Andere gerelateerde bedrijven als come A l'Enseigne du Commissaire Maigret A l'Enseigne du Commissaire Maigret: ASSERTIFUTURE | Cocoon Concept SPRL | Agathos-IID ASBL | Allshop BVBA | CBC ASSURANCES

Other related companies as A l'Enseigne du Commissaire Maigret: ASSERTIFUTURE | Cocoon Concept SPRL | Agathos-IID ASBL | Allshop BVBA | CBC ASSURANCES

A l'Enseigne du Commissaire Maigret is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Liège 2), België. De volledige naam van het bedrijf is A l'Enseigne du Commissaire Maigret, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf A l'Enseigne du Commissaire Maigret bevindt zich op het adres: Boulevard de la Constitution 3,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A l'Enseigne du Commissaire Maigret zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A l'Enseigne du Commissaire Maigret is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A l'Enseigne du Commissaire Maigret is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A l'Enseigne du Commissaire Maigret, openstaande posities, locatie van A l'Enseigne du Commissaire Maigret op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A l'Enseigne du Commissaire Maigret is a company, that was registered 1998 in Liège 1 (Liège 2) region, Belgium. Full name of company is A l'Enseigne du Commissaire Maigret, company assigned to the tax number BE05679626464. The company A l'Enseigne du Commissaire Maigret is located at the address: Boulevard de la Constitution 3,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A l'Enseigne du Commissaire Maigret were not found.
The main activity of A l'Enseigne du Commissaire Maigret is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A l'Enseigne du Commissaire Maigret is not available. You also can look at reviews of A l'Enseigne du Commissaire Maigret, open positions, location of A l'Enseigne du Commissaire Maigret on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A l'Enseigne du Commissaire Maigret, Liège 1 (Liège 2): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A l'Enseigne du Commissaire Maigret, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A l'Enseigne du Commissaire Maigret, Liège 1 (Liège 2): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A l'Enseigne du Commissaire Maigret, employees, financial statistics.