KISS Computerfood BVBA

Contactgegevens KISS Computerfood BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KISS Computerfood BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KISS Computerfood BVBA

Regio (region): Diksmuide (Woumen), België

Adres (address): Eierdreefje 11,8600, België

Telefoon (phone): 051 50 28 11 051 50 28 11

Fax (fax): 051 50 52 83 051 50 52 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KISS Computerfood BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KISS Computerfood BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KISS Computerfood BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KISS Computerfood BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KISS Computerfood BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KISS Computerfood BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KISS Computerfood BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KISS Computerfood BVBA
Products information KISS Computerfood BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08715698242
Ondernemingsnummer: 1399627685
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in KISS Computerfood BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KISS Computerfood BVBA
(Get full report from official database of BE for KISS Computerfood BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KISS Computerfood BVBA
Addition kinds of activities for KISS Computerfood BVBA

7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
594300. Kantoorartikelen | Stationery stores
50440104. Rekenmachines, elektronisch | Calculators, electronic
50460302. Apparatuur voor koffiebrekers en benodigdheden | Coffee brewing equipment and supplies
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies

Werken bij KISS Computerfood BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KISS Computerfood BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KISS Computerfood BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KISS Computerfood BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van KISS Computerfood BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KISS Computerfood BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KISS Computerfood BVBA. Laat een reactie achter voor KISS Computerfood BVBA. KISS Computerfood BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KISS Computerfood BVBA. Leave a respond for KISS Computerfood BVBA. KISS Computerfood BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KISS Computerfood BVBA op de google maps. Adres en contacten KISS Computerfood BVBA
Location of KISS Computerfood BVBA on the google maps. Address and contacts of KISS Computerfood BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KISS Computerfood BVBA KISS Computerfood BVBA: Eucher SA | AUTOSCHADEBEDRIJF IVAN VAN DEN BROECKE BVBA | Algra Print Vandersmissen N.V. | De Wijsneus | Diacosmo Belgium

Other related companies as KISS Computerfood BVBA: Eucher SA | AUTOSCHADEBEDRIJF IVAN VAN DEN BROECKE BVBA | Algra Print Vandersmissen N.V. | De Wijsneus | Diacosmo Belgium

KISS Computerfood BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Diksmuide (Woumen), België. De volledige naam van het bedrijf is KISS Computerfood BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08715698242. Het bedrijf KISS Computerfood BVBA bevindt zich op het adres: Eierdreefje 11,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 360,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in KISS Computerfood BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KISS Computerfood BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KISS Computerfood BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KISS Computerfood BVBA, openstaande posities, locatie van KISS Computerfood BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KISS Computerfood BVBA is a company, that was registered 1996 in Diksmuide (Woumen) region, Belgium. Full name of company is KISS Computerfood BVBA, company assigned to the tax number BE08715698242. The company KISS Computerfood BVBA is located at the address: Eierdreefje 11,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 360,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in KISS Computerfood BVBA were not found.
The main activity of KISS Computerfood BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KISS Computerfood BVBA is not available. You also can look at reviews of KISS Computerfood BVBA, open positions, location of KISS Computerfood BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KISS Computerfood BVBA, Diksmuide (Woumen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KISS Computerfood BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KISS Computerfood BVBA, Diksmuide (Woumen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KISS Computerfood BVBA, employees, financial statistics.