AAAR Quicke Edward BVBA

Contactgegevens AAAR Quicke Edward BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAAR Quicke Edward BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAAR Quicke Edward BVBA

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Legeweg 299,8200, België

Telefoon (phone): 050 31 55 27 050 31 55 27

Fax (fax): 050 31 08 20 050 31 08 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAAR Quicke Edward BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAAR Quicke Edward BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAAR Quicke Edward BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAAR Quicke Edward BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAAR Quicke Edward BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAAR Quicke Edward BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAAR Quicke Edward BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAAR Quicke Edward BVBA
Products information AAAR Quicke Edward BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05236328125
Ondernemingsnummer: 4076995849
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AAAR Quicke Edward BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAAR Quicke Edward BVBA
(Get full report from official database of BE for AAAR Quicke Edward BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAAR Quicke Edward BVBA
Addition kinds of activities for AAAR Quicke Edward BVBA

344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
28330108. sulfonamiden | Sulfonamides
30899920. Voorraadvormen, kunststoffen | Stock shapes, plastics
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
34829908. Shot, staal (munitie) | Shot, steel (ammunition)
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
38250329. Watt-uur en vraagmeters, gecombineerd | Watt-hour and demand meters, combined
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair
79970401. Honkbalclub, behalve professioneel en semi-professioneel | Baseball club, except professional and semi-professional

Werken bij AAAR Quicke Edward BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAAR Quicke Edward BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAAR Quicke Edward BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAAR Quicke Edward BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • ORDERPICKER KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich, actief in de auto sector, zoeken wij een gemotiveerde magazijnier/orderpicker. Je zet bestellingen klaar aan de hand van pickingbons en je maakt hiervoor gebruik van een combitruck, orderpicktruck of hoogtewerker.

  • Procesoperator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. - Je controleert de goede werking van de machines. - Je bied hulp bij kleine technische storingen aan jouw machine. - Je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels. Hierbij beheers je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer. - Je werkt volgens werkinstructies en vastgelegde procedures. - Je zorgt voor de netheid van de procesinstallatie en de werkvloer. - Je werkt nauw samen met collega - operatoren om relevante informatie correct door te geven.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van AAAR Quicke Edward BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AAAR Quicke Edward BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAAR Quicke Edward BVBA. Laat een reactie achter voor AAAR Quicke Edward BVBA. AAAR Quicke Edward BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAAR Quicke Edward BVBA. Leave a respond for AAAR Quicke Edward BVBA. AAAR Quicke Edward BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAAR Quicke Edward BVBA op de google maps. Adres en contacten AAAR Quicke Edward BVBA
Location of AAAR Quicke Edward BVBA on the google maps. Address and contacts of AAAR Quicke Edward BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AAAR Quicke Edward BVBA AAAR Quicke Edward BVBA: Hassogym | Wautie L | Kantoor Vercruysse BVBA | Pharmacie Parvais | Videotheques Images

Other related companies as AAAR Quicke Edward BVBA: Hassogym | Wautie L | Kantoor Vercruysse BVBA | Pharmacie Parvais | Videotheques Images

AAAR Quicke Edward BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is AAAR Quicke Edward BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236328125. Het bedrijf AAAR Quicke Edward BVBA bevindt zich op het adres: Legeweg 299,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AAAR Quicke Edward BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAAR Quicke Edward BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAAR Quicke Edward BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAAR Quicke Edward BVBA, openstaande posities, locatie van AAAR Quicke Edward BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAAR Quicke Edward BVBA is a company, that was registered 1999 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is AAAR Quicke Edward BVBA, company assigned to the tax number BE05236328125. The company AAAR Quicke Edward BVBA is located at the address: Legeweg 299,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AAAR Quicke Edward BVBA were not found.
The main activity of AAAR Quicke Edward BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AAAR Quicke Edward BVBA is not available. You also can look at reviews of AAAR Quicke Edward BVBA, open positions, location of AAAR Quicke Edward BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAAR Quicke Edward BVBA, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAAR Quicke Edward BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAAR Quicke Edward BVBA, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAAR Quicke Edward BVBA, employees, financial statistics.