STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Private companiesMetal Mining • STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Contactgegevens STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Regio (region): Tinlot (Abée), België

Adres (address): Rue de Dinant 119A,4557, België

Telefoon (phone): 085 51 15 21; 085 51 19 35 085 51 15 21; 085 51 19 35

Fax (fax): 085 51 26 66 085 51 26 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Products information STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

BTW identificatienummer (tax): BE06199279785
Ondernemingsnummer: 9506988525
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
(Get full report from official database of BE for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Addition kinds of activities for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

8621. Professionele organisaties | Professional organizations
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
38290218. Solarimeters | Solarimeters
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes

Werken bij STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Student winkelbediende charcuterie te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • JOBSTUDENT KOERIER&Frituur hulp (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: POKER FRIET

    Type: Studentenjob

    Je werk in frituur in jouw vrije tijd. Jouw Shift begint 18:00 tot 23:00.

  • BOUWKUNDIG TEKENAAR STABILITEIT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TECHNISCH ADVIESBUREAU DECLERCK

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uittekenen van technische concepten van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Je werkt structuur- en bekistingsplannen uit. Je maakt wapeningsplannen, barderellen en meetstaten op. Je werkt onder begeleiding van de projectingenieur.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Enthousiaste & Sportieve Verdelers van Voedingssuplementen (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

Zoek naar antwoorden van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES in sociale netwerken
Look for responds of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Laat een reactie achter voor STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. Leave a respond for STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES. STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES op de google maps. Adres en contacten STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES
Location of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES on the google maps. Address and contacts of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES

Andere gerelateerde bedrijven als come STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: Copy-Liège SA | TEGELHUIS NV | BEYLS TEKENBURO | Oskar D BVBA | ESPACE INFORMATIQUE

Other related companies as STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES: Copy-Liège SA | TEGELHUIS NV | BEYLS TEKENBURO | Oskar D BVBA | ESPACE INFORMATIQUE

STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Tinlot (Abée), België. De volledige naam van het bedrijf is STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06199279785. Het bedrijf STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES bevindt zich op het adres: Rue de Dinant 119A,4557. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, openstaande posities, locatie van STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is a company, that was registered 2009 in Tinlot (Abée) region, Belgium. Full name of company is STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, company assigned to the tax number BE06199279785. The company STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is located at the address: Rue de Dinant 119A,4557. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES were not found.
The main activity of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES is not available. You also can look at reviews of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, open positions, location of STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, Tinlot (Abée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, Tinlot (Abée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STATION PROVINCIALE D'ANALYSES AGRICOLES, employees, financial statistics.