ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT
Private companiesAutomotive Dealers and Gasoline Service Stations • ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT

Contactgegevens ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Visverkopersstraat 13,1000, België

Telefoon (phone): 02 550 02 80 02 550 02 80

Fax (fax): +32 (81) 261-15-45 +32 (81) 261-15-45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT
Products information ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE03763610839
Ondernemingsnummer: 5660675048
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 765,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT
(Get full report from official database of BE for ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT
Addition kinds of activities for ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT

14110105. Marmeren, afmeting-steengroeven | Marble, dimension-quarrying
20460400. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
31110604. Shearling (voorbereide schapenvacht) | Shearling (prepared sheepskin)
35320103. Boren (draagbaar), rock | Drills (portable), rock
51399903. Schoen accessoires | Shoe accessories
76299906. Gereedschapsherstelling, elektrisch | Tool repair, electric
76991810. Honingwerk | Reneedling work
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist

Werken bij ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Appels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (APPELS)

    Regio: APPELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring met customer service? Ben je commercieel ingesteld? Spreek je goed Nederlands en Engels? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je beantwoordt de inkomende telefonische oproepen. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigers. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van orders en retours. Je vormt een connectie tussen de klant en het sales team. Je zorgt voor een transparate communicatie tussen deze partijen. Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van het commerciële team. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie met het hoofdkantoor.

  • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

  • Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672258-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Projectleider Bouw ben je gedurende de bouwfase verantwoordelijk voor het dagelijks beheer, de controle & opvolging en de realisatie van de bouwwerven. Dit doe je onder begeleiding van de Senior Project Manager. • Verzekeren van de bouwkundige kwaliteiten afgeleverd door de studiebureaus, architecten- en ingenieursbureaus tijdens alle fasen van de uitvoering • Opvolgen van architecturale- en technische bouw werkzaamheden en nagaan of deze conform de bouwkundige regels werden uitgevoerd • Opvolgen van de openstaande punten door de studiebureaus en door de architecten –en ingenieurbureaus. • Rapporteren van problemen gelinkt aan de bouwprojecten tijdens de wekelijkse coördinatiemeetings • Samen met project planner verzekeren dat de planning van het bouwproject door alle (onder-) aannemers nageleefd wordt. • Dagelijkse/wekelijkse werf meetings met de (onder-) aannemers • Administratieve en financiële opvolging • Ondersteunen van de Senior project manager bij de voorlopige en definitieve oplevering • Rapporteren van vooruitgang en mogelijke problemen aan de Senior Project Manager

Zoek naar antwoorden van ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT in sociale netwerken
Look for responds of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. Laat een reactie achter voor ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. Leave a respond for ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT. ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT op de google maps. Adres en contacten ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT
Location of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT on the google maps. Address and contacts of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: BETONWERKEN VANDERSTRAETEN NV | Panduit Europe Ltd | Point Blank International S.A. | Edas | RODACO BVBA

Other related companies as ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT: BETONWERKEN VANDERSTRAETEN NV | Panduit Europe Ltd | Point Blank International S.A. | Edas | RODACO BVBA

ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03763610839. Het bedrijf ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT bevindt zich op het adres: Visverkopersstraat 13,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 765,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, openstaande posities, locatie van ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, company assigned to the tax number BE03763610839. The company ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is located at the address: Visverkopersstraat 13,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 765,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT were not found.
The main activity of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT is not available. You also can look at reviews of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, open positions, location of ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENVIRONMENTAL RESOURCES MANAGEMENT, employees, financial statistics.