A + D Milieu NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • A + D Milieu NV

Contactgegevens A + D Milieu NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A + D Milieu NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A + D Milieu NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Dieplaan 55,3600, België

Telefoon (phone): 089 32 26 00 089 32 26 00

Fax (fax): 089 32 26 09 089 32 26 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A + D Milieu NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A + D Milieu NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A + D Milieu NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A + D Milieu NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A + D Milieu NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A + D Milieu NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A + D Milieu NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A + D Milieu NV
Products information A + D Milieu NV

BTW identificatienummer (tax): BE07887054443
Ondernemingsnummer: 7495666503
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A + D Milieu NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A + D Milieu NV
(Get full report from official database of BE for A + D Milieu NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A + D Milieu NV
Addition kinds of activities for A + D Milieu NV

271100. Kranten | Newspapers
346301. Pomp, compressor, turbine en motor smeedstukken, behalve auto | Pump, compressor, turbine, and engine forgings, except auto
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
32649906. Porseleinen onderdelen voor elektrische apparaten, gegoten | Porcelain parts for electrical devices, molded
39991205. Militaire insignes | Military insignia

Werken bij A + D Milieu NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A + D Milieu NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A + D Milieu NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A + D Milieu NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

Zoek naar antwoorden van A + D Milieu NV in sociale netwerken
Look for responds of A + D Milieu NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A + D Milieu NV. Laat een reactie achter voor A + D Milieu NV. A + D Milieu NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A + D Milieu NV. Leave a respond for A + D Milieu NV. A + D Milieu NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A + D Milieu NV op de google maps. Adres en contacten A + D Milieu NV
Location of A + D Milieu NV on the google maps. Address and contacts of A + D Milieu NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A + D Milieu NV A + D Milieu NV: Provan BVBA | Davin-Infotec | Blux T | Business Solutions SPRL | Van Dale Roger BVBA

Other related companies as A + D Milieu NV: Provan BVBA | Davin-Infotec | Blux T | Business Solutions SPRL | Van Dale Roger BVBA

A + D Milieu NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is A + D Milieu NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07887054443. Het bedrijf A + D Milieu NV bevindt zich op het adres: Dieplaan 55,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A + D Milieu NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A + D Milieu NV is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A + D Milieu NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A + D Milieu NV, openstaande posities, locatie van A + D Milieu NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A + D Milieu NV is a company, that was registered 2007 in Genk region, Belgium. Full name of company is A + D Milieu NV, company assigned to the tax number BE07887054443. The company A + D Milieu NV is located at the address: Dieplaan 55,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A + D Milieu NV were not found.
The main activity of A + D Milieu NV is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A + D Milieu NV is not available. You also can look at reviews of A + D Milieu NV, open positions, location of A + D Milieu NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A + D Milieu NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A + D Milieu NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A + D Milieu NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A + D Milieu NV, employees, financial statistics.