MDP-Mediprof NV

Contactgegevens MDP-Mediprof NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDP-Mediprof NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDP-Mediprof NV

Regio (region): Geel, België

Adres (address): Winkelom 81,2440, België

Telefoon (phone): 014 59 26 07 014 59 26 07

Fax (fax): 014 59 47 41 014 59 47 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDP-Mediprof NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDP-Mediprof NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDP-Mediprof NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDP-Mediprof NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDP-Mediprof NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDP-Mediprof NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDP-Mediprof NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDP-Mediprof NV
Products information MDP-Mediprof NV

BTW identificatienummer (tax): BE09054077148
Ondernemingsnummer: 7450897216
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in MDP-Mediprof NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDP-Mediprof NV
(Get full report from official database of BE for MDP-Mediprof NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDP-Mediprof NV
Addition kinds of activities for MDP-Mediprof NV

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
799908. Kaart- en speldiensten | Card and game services
965100. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
51940102. sigaren | Cigars

Werken bij MDP-Mediprof NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDP-Mediprof NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDP-Mediprof NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDP-Mediprof NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Poetshulp (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

Zoek naar antwoorden van MDP-Mediprof NV in sociale netwerken
Look for responds of MDP-Mediprof NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDP-Mediprof NV. Laat een reactie achter voor MDP-Mediprof NV. MDP-Mediprof NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDP-Mediprof NV. Leave a respond for MDP-Mediprof NV. MDP-Mediprof NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDP-Mediprof NV op de google maps. Adres en contacten MDP-Mediprof NV
Location of MDP-Mediprof NV on the google maps. Address and contacts of MDP-Mediprof NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MDP-Mediprof NV MDP-Mediprof NV: Geerts BVBA | Drion Security | Gillet et Jacques S.P.R.L. | Leuze Electronic N.V. | Abacus Studio

Other related companies as MDP-Mediprof NV: Geerts BVBA | Drion Security | Gillet et Jacques S.P.R.L. | Leuze Electronic N.V. | Abacus Studio

MDP-Mediprof NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Geel, België. De volledige naam van het bedrijf is MDP-Mediprof NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09054077148. Het bedrijf MDP-Mediprof NV bevindt zich op het adres: Winkelom 81,2440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 372,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MDP-Mediprof NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MDP-Mediprof NV is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDP-Mediprof NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDP-Mediprof NV, openstaande posities, locatie van MDP-Mediprof NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MDP-Mediprof NV is a company, that was registered 1994 in Geel region, Belgium. Full name of company is MDP-Mediprof NV, company assigned to the tax number BE09054077148. The company MDP-Mediprof NV is located at the address: Winkelom 81,2440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 372,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MDP-Mediprof NV were not found.
The main activity of MDP-Mediprof NV is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MDP-Mediprof NV is not available. You also can look at reviews of MDP-Mediprof NV, open positions, location of MDP-Mediprof NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDP-Mediprof NV, Geel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDP-Mediprof NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDP-Mediprof NV, Geel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDP-Mediprof NV, employees, financial statistics.