DELTA (Extinctors) SA

Contactgegevens DELTA (Extinctors) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELTA (Extinctors) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELTA (Extinctors) SA

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Birminghamstraat 102,1070, België

Telefoon (phone): 02 524 39 50 02 524 39 50

Fax (fax): 02 521 07 31 02 521 07 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELTA (Extinctors) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELTA (Extinctors) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELTA (Extinctors) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELTA (Extinctors) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELTA (Extinctors) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELTA (Extinctors) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELTA (Extinctors) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELTA (Extinctors) SA
Products information DELTA (Extinctors) SA

BTW identificatienummer (tax): BE06740081787
Ondernemingsnummer: 9776428222
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DELTA (Extinctors) SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELTA (Extinctors) SA
(Get full report from official database of BE for DELTA (Extinctors) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELTA (Extinctors) SA
Addition kinds of activities for DELTA (Extinctors) SA

17310302. Installatie van glasvezelkabel | Fiber optic cable installation
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
36990403. Gongs, elektrisch | Gongs, electric
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
49250104. Gas: gemengd, natuurlijk en vervaardigd | Gas: mixed, natural and manufactured
80110104. hematoloog | Hematologist

Werken bij DELTA (Extinctors) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELTA (Extinctors) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELTA (Extinctors) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELTA (Extinctors) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

    Type: Studentenjob

    Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van DELTA (Extinctors) SA in sociale netwerken
Look for responds of DELTA (Extinctors) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELTA (Extinctors) SA. Laat een reactie achter voor DELTA (Extinctors) SA. DELTA (Extinctors) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELTA (Extinctors) SA. Leave a respond for DELTA (Extinctors) SA. DELTA (Extinctors) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELTA (Extinctors) SA op de google maps. Adres en contacten DELTA (Extinctors) SA
Location of DELTA (Extinctors) SA on the google maps. Address and contacts of DELTA (Extinctors) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELTA (Extinctors) SA DELTA (Extinctors) SA: A.M.P. | IMMOBILIERE POINT OF VIEW SPRL | JPF International NV | Novotec NV | CREFAB SPRL

Other related companies as DELTA (Extinctors) SA: A.M.P. | IMMOBILIERE POINT OF VIEW SPRL | JPF International NV | Novotec NV | CREFAB SPRL

DELTA (Extinctors) SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is DELTA (Extinctors) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06740081787. Het bedrijf DELTA (Extinctors) SA bevindt zich op het adres: Birminghamstraat 102,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DELTA (Extinctors) SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELTA (Extinctors) SA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELTA (Extinctors) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELTA (Extinctors) SA, openstaande posities, locatie van DELTA (Extinctors) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELTA (Extinctors) SA is a company, that was registered 1987 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is DELTA (Extinctors) SA, company assigned to the tax number BE06740081787. The company DELTA (Extinctors) SA is located at the address: Birminghamstraat 102,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DELTA (Extinctors) SA were not found.
The main activity of DELTA (Extinctors) SA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELTA (Extinctors) SA is not available. You also can look at reviews of DELTA (Extinctors) SA, open positions, location of DELTA (Extinctors) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELTA (Extinctors) SA, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELTA (Extinctors) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELTA (Extinctors) SA, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELTA (Extinctors) SA, employees, financial statistics.