BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA

Contactgegevens BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA

Regio (region): Wevelgem, België

Adres (address): Roeselarestraat 180,8560, België

Telefoon (phone): 056 42 32 29 056 42 32 29

Fax (fax): 056 42 00 83 056 42 00 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA
Products information BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04055847167
Ondernemingsnummer: 3114044189
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA
(Get full report from official database of BE for BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA
Addition kinds of activities for BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
339899. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
354500. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals

Werken bij BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Productiemedewerkers gezocht VOLVO TRUCKS ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker bij Volvo sta je in voor de montage en assemblage van de vrachtwagens. Je werkt in teamverband en houdt je daarbij aan de veiligheidsinstructies.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Flexijob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. Laat een reactie achter voor BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. Leave a respond for BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA. BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA op de google maps. Adres en contacten BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA
Location of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA on the google maps. Address and contacts of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: DIMEX TECHNICS SA | Jean Elsen SA | Saint-Germain (Le) | Segal S.C.R.L. | Aims computer

Other related companies as BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA: DIMEX TECHNICS SA | Jean Elsen SA | Saint-Germain (Le) | Segal S.C.R.L. | Aims computer

BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Wevelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04055847167. Het bedrijf BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 180,8560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 156,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, openstaande posities, locatie van BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is a company, that was registered 1999 in Wevelgem region, Belgium. Full name of company is BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, company assigned to the tax number BE04055847167. The company BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is located at the address: Roeselarestraat 180,8560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 156,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA were not found.
The main activity of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA is not available. You also can look at reviews of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, open positions, location of BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, Wevelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, Wevelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDBEVEILIGING MARLIER BVBA, employees, financial statistics.